Veilige looppaden en loopvloeren voor platte daken geschikt tegen valgevaar

 

Nieuwe looppaden anti slip voor platte daken tegen valgevaar

Nieuw in het gamma valbeveiliging zijn de anti slip loopmatten voor platte daken. Deze looppadsystemen zijn gemaakt van een flexibele kunststof en deze zijn speciaal ontworpen om los te worden gelegd zonder bevestiging. Deze wandelpaden voor platte daken kunnen dus snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden en bieden een veilige oplossing tegen het weg glijden op daken.

De anti slip matten zijn verkrijgbaar op rollen van 10 meter en zijn een verhoogd tot een hoogte van 14 mm.

Deze wandelpaden anti slip voor platte daken zijn uiterst geschikt voor tpo daken en pvc daken en beschermen de dakbedekking tegen mogelijke schade, zoals vallend gereedschap, onderhoudsapparatuur en zwaar voetverkeer. De anti slipmatten voor platte daken zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, wit, zwart of grijs.

Het ruitvormige patroon en de dwarsrichting bovenribben zorgen voor een stevige grip onder de voet, waardoor het de ideale beschermingsmat voor platte daken is. Deze anti slip matten kunnen los geplaatst worden en zijn getest tot windsnelheden van 96 km per uur. Wanneer deze kunnen geplaatst worden op vlakke en stabiele platformen mits bijkomende verankering kunnen deze looppaden in positie blijven tot 150 km per uur.

Welke zijn de voordelen van deze anti slip matten voor platte daken?

  • flexibel en makkelijk plaatsbaar

  • losliggend en géén bevestiging

  • vijf jaar garantie

  • uv bestendig

  • verkrijgbaar op breedte 60 cm of 91 cm of 122 cm

  • licht gewicht slecht 6,6 kg per m2

veilige wandelpaden platte daken
looppad anti slip voor platte daken
looppad anti slip plat dak