Dakplaten met isolatie industriële voor daken, ontdek HWV Facilities

 

Dakplaten met isolatie

Plaatsen van dakplaten met isolatie

Plaatsen van geïsoleerde dakplaten en ecopanelen geschikt voor dak en gevel

Wij monteren snel alle dakbedekking platen en geïsoleerde profielplaten op uw plat dak of gevel. HWV Facilities verkoopt en plaatst Joris Ide platen als Kingspan dakpanelen .

Welke toepassing is geschikt voor geïsoleerde platen?

Voor diverse staal daken en muren is een geïsoleerde dakpaneel geschikt. Een isolerend dakplaat biedt zowel thermische als akoestische voordelen. Om het risico op brand te beperken kan er geopteerd worden voor FM approved dakpanelen met brandvertragende eigenschappen. De isolatie kern bestaat meestal uit PIR of steenwol met dikte tot 200 mm.

Kan een dakpaneel op een plat dak geplaatst worden?

Geïsoleerde dakpanelen kunnen perfect gebruikt worden voor daken in de voedingsindustrie voor koelruimtes, hoogbouwmagazijn of productiehal. De binnenkant is wit en afwasbaar. HWV Facilities plaatst Isocab panelen voor brandveilige wanden en platte daken. De hoge kwaliteit en garantie bieden een perfecte geluidsdemping en een hoge thermische prestatie.

Wat is een ecopaneel voor gevel of dak?

Ecopanelen zijn geïsoleerde dakpanelen die gebruikt worden als wandpaneel of dakpaneel voor loodsen en werkplaatsen. Door de dunnere buitenplaat en het aluminium witte vlies aan de binnenkant zijn deze goedkoper dan een klassiek sandwichpaneel of dakpaneel. HWV Facilities plaatst vaak dakbeplating en ecopanelen van het merk Joris Ide, onderdeel van Kingspan.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Dakplaten met isolatie projecten in de kijker

HWV Facilities plaatst isolerende dakpanelen en metalen dakplaten. Zowel ecopanelen als isocab panelen worden door ons snel en vakkundig geplaatst op uw dak of gevel.

Sandwichpanelen plaatsen op dak

Vernieuwen van dak en gevel met dakplaten 1.700 m2 te Waregem

DAKPLATEN MET ISOLATIE

HWV Facilities monteerde zomer 2020 nieuwe dakplaten met isolatie en gevel platen met isolatie van het merk Joris Ide op een bestaande schrijnwerkerij. Na plaatsing veiligheidsnetten werden de dakpanelen snel en professioneel geplaatst met een mobiele kraan.

Asbest golfplaten verwijderen

Vernieuwen van 1.800 m2 asbest dak met ecopanelen op loods te Izegem

Dakplaten met isolatie

In de winter van 2020 verwijderde HWV Facilities te Izegem 1.800 m2 asbest daken en plaatse ecopanelen van 60 mm op het dak. Alle goten werden ook verdicht met EPDM dakbedekking. Via een nieuwe aluminium kooiladder kon het dak veilig betreden worden.

Beveiligen van dakplaten met isolatie

Beveiligen van Isocab dakplaat platte daken te Moeskroen

DAKPLATEN MET ISOLATIE

Voor onze reguliere klant te Moeskroen beveiligde HWV Facilities alle Isocab dakpanelen daken met levenslijnen, kooiladders en borstwering. Dit project omvatte een hoogbouwmagazijn en een 8 tal industriële daken die werden beveiligd met valbescherming tegen valgevaar.