Industriële reiniging, ontdek HWV Facilities

 

Industriële reiniging

Industrieel reinigen van een constructie

Industriële reiniging van machines en gebouwen

Hwv Facilities reinigt machines en productie lijnen voor zowel de zware industrie als de voedingsindustrie. Ook voor reinigingswerken in de hoogte kan uw bij ons terecht via rope access en klimtouw technieken.

Industriële schoonmaak productiehal en machines

Wenst u een productie lijn te onderhouden of te reinigen? Bij ons bent u aan het juist adres voor de industriële schoonmaak van bedrijfsgebouw tot productiehal.

Ontvetten van machine park

Na een revisie of mechanisch onderhoud ontvetten en reinigen wij industriële productie lijnen en productie proces machines. Van vloer tot dak wordt alles tot in het kleinste detail industrieel schoon gemaakt.

Opkuisen van bedrijfshallen

Wenst u te verhuizen of dient een machine verplaatst en opgekuist te worden? HWV Facilities maakt alles binnen uw productie hal schoon en zorgt voor de recyclage van het afbraakmateriaal en het restafval.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Industriële reinigingsprojecten in de kijker

HWV Facilities reinigt professioneel in industrie machines en industriële installaties.

industriële-reiniging-machines

Reiniging van fabriekshal na verhuis

Industriële reiniging

Voor onze klant te Merchtem, demonteerde HWV Facilities machines en reinigde nadien de volledige fabriekshal. Ook het TPO dak werd gereinigd en snel waterdicht hersteld met een vloeibare dichting voor platte daken.

industriële-reinigingswerken

Opkuisen energie centrale na installatie

Industriële reiniging

Wij reinigden de groene energie centrale te Wielsbeke na installatie. Tevens werden er industriële schilderwerken en aanpassingen aan machines uitgevoerd in opdracht voor de Oostenrijkse holding Bertsch.

industriële-reiniging-machines

Facilitair management en FM services

Industriële reiniging

Voor een machinebouwer uit Ingelmunster reinigde en ontvette HWV Facilities alle machines tijdens een stilstand. Snel en veilig werken was hier een must voor de opdrachtgever.