PVC dakbedekking voor industriële daken, ontdek HWV Facilities

 

PVC daken

PVC daken door HWV Facilities

Dakdichting met PVC dakbedekking

Wij verdichten en herstellen professioneel PVC daken en kunststof TPO dakbedekking.

Welke voordelen biedt PVC dakbedekking op bitumen daken?

PVC daken bieden vele voordelen tegen over roofing gebrande daken of een bitumen dak. PVC dakbedekking wordt vlamvrij geplaatst en biedt een optimale veiligheid tegen brand. Ook biedt de witte kleur van PVC als voordeel dat deze optimaal de warmte en het zonlicht reflecteert. Witte PVC dakbedekking is één van de meest budget vriendelijkste dakbedekkingen op de markt voor uw dakrenovatie.

Hoe wordt een pvc dakdichting op een dak geplaatst?

PVC dakbedekking wordt gelijmd of mechanisch bevestigd boven op de dak isolatie. Bij renovatie van een dak wordt de PVC dakfolie op het roofing dak geplaatst mits een extra tussenlaag van polyester. PVC dak herstellingen gebeuren altijd met warme lucht zonder vuur. HWV Facilities plaatst Alkor PVC dakbanen en Renolit PVC dakbedekking op industrie daken.

TPO Dakbedekking voor renovatie bitumen daken

TPO dakbedekking kant perfect op een bestaand bitumen dak gebruikt worden als nieuwe dakbedekking mits het plaatsen van een tussendoek of cachering. TPO bevat géén weekmaker en biedt bij het vernieuwen van uw plat dak met zijn witte kleur een alternatief op het branden van roofing of bitumen. HWV Facilities plaatst en herstelt platte daken met Firestone TPO en TPO dakbedekking van het merk Soprema of Renolit.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

PVC dakbedekking projecten in de kijker

HWV Facilities plaatst kunststof dakbedekking uit TPO en PVC

Plaatsen van pvc dakbedekking

PVC dakbedekking 3.000 m² nieuwbouw fabriek te Roeselare

PVC daken

HWV Facilities plaatste zomer 2021 ongeveer 3.000 m2 pvc dakbedekking in Roeselare voor een vleesverwerkend bedrijf. Op de Isocab panelen werd de PVC folie mechanisch bevestigd. De witte PVC kleur reflecteert optimaal de zon voor de geplaatste zonnepanelen op het dak.

Plaatsen van TPO dakbedekking

Dakrenovatie 6.000 m² TPO dakbedekking te Brugge

PVC daken

Voor onze klant te Brugge renoveerde HWV Facilities een bestaand bitumen dak met een nieuwe laag TPO dakbedekking mechanisch bevestigd. De nieuwe dakbedekking in het wit werd speciaal gekozen omwille van zijn warmte werende eigenschappen en helder regenwater.

Verdichten van een plat dak met grijze epdm

Vloeibare rubber om pvc daken en bitumen daken te herstellen

PVC daken

Lekken in het dak kunnen voortaan met vloeibare rubber geschikt voor PVC daken en bitumen daken hersteld worden. Wij verkopen en plaatsen vloeibare bitumen en rubber coating geschikt voor roofing of TPO en PVC daken. De waterdichting van een bitumen dak kan hiermee snel gebeuren.

tpo kunststof dakbedekking

Dakrenovatie met 12.000 m2 tpo kunststof dakbedekking te Izegem

Tpo daken

Voor onze trouwe klant Vandemoortele uit Izegem renoveren wij in 2023 drie fabriekshallen met 10 cm pir dakisolatie en tpo dakbedekking. Deze witte kunststof dakrollen zijn snel en veilig te verlijmen op de dak isolatie zonder brandgevaar. De witte tpo dakbanen bieden een goede reflectie voor de zonnepanelen.