Tijdelijke valbeveiliging voor daken, ontdek HWV Facilities

 

Tijdelijke valbeveiliging

valbeveiliging

Tijdelijke borstwering en dode gewicht ankers op daken

HWV Facilities verkoopt tijdelijke valbeveiliging en mobiele ankerpunten voor uw dak. Mobiele ankerpunten en gekleefde dakankers zonder perforatie kunnen gebruikt worden voor veilige werken op hoogte.

Dode gewichtsankers en mobiele ankers voor valbeveiliging op plat dak

HWV Facilities verkoopt mobiele ankerpunten met gewichten en tijdelijk hekwerk voor werken op hoogte. Meer info over tijdelijke valbeveiliging vindt u op de website valbeveiligingen.be. Nieuw zijn onze zelfklevende ankerpunten zonder perforatie geschikt voor één persoon als tijdelijke individuele beveiliging.

Mobiele valbeveiliging voor het plaatsen van zonnepanelen

De Grabber is een mobiele verrijdbare valbeveiliging op aanhangwagen en is ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen en veilig werken op lage hoogte. De mobile grabber kan tevens gehuurd worden vanaf weekbasis. HWV Facilities is de exclusieve verdeler voor de verkoop en verhuur van de mobile Grabber in België.

Plaatsen van tijdelijke levenslijnen en ankerpunten

Als dakwerker of technieker bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om u te beveiligen tegen valgevaar tijdens werken op hoogte. Mits het gebruik een mobiele levenslijn en twee ankerpunten kunt u zich vrij snel en veilig uw werk op hoogte uitvoeren. Wij verkopen tijdelijke valbeveiligingssets met veiligheidsharnas en looplijn.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Tijdelijke valbeveiliging projecten in de kijker

HWV Facilities verhuurt, verkoopt en plaatst tijdelijke en mobiele valbeveiligingsoplossingen voor industrie, transport en zonnepanelen installateurs.

Mobile grabber verhuring mobiele valbeveiliging

Verhuur van de mobile Grabber de mobiele valbeveiliging

Tijdelijke valbeveiliging

Voor het plaatsen van zonnepanelen is de mobile Grabber van Eyecatcher safety de ideale mobiele en tijdelijke valbeveiliging. De tijdelijke valbeveiliging is ideaal geschikt voor werken op lage hoogte. Wij verhuren en verkopen de mobile grabber exclusief in België.

tijdelijke valbeveiliging voor beklimming vrachtwagens

Veilige opstap voor vrachtwagens en tankwagens

Tijdelijke valbeveiliging

HWV Facilities verkoopt de Davitsarm voor een veilige opstap van vrachtwagens en tankwagens. De tijdelijke mobiele valbeveiliging of permanente valbescherming beschermt de werknemer boven op de vrachtwagen of zelfs een vliegtuig valgevaar.

Plaatsen van een veiligheidsrail voor laadkaai

Veiligheidsrail voor veilig beladen van vrachtwagens

TIJDELIJKE VALBEVEILIGING

Om veilig op vrachtwagens te klimmen monteert HWV Facilities een veiligheidsrail met valblok om zo een veilige valbeveiliging te bieden bij het betreden van het dak van een vrachtwagen, autobus. Ook voor het beklimmen van vliegtuigen hebben wij de perfecte valbeveiliging.