Kooiladders nodig, ontdek HWV Facilities

 

Kooiladders

Plaatsen van een aluminium kooiladder

Installatie van brandladders en kooiladders voor industrie

Hwv Facilities maakt kooiladders en brandladders op maat in aluminium of staal. Wij verkopen en monteren professioneel gevelladders en kooiladders in Vlaanderen van het merk Altrex.

Aan welke normen dienen kooiladders te voldoen?

Kooiladders, brandladders of vluchtladders dienen te voldoen aan de wettelijke norm van de EN14122-4. Meer uitleg over de normering en de technische veiligheidsvereisten vindt u terug op de website van valbeveiligingen.be. Wij plaatsen kooiladders en gevelladders in RVS, verzinkt staal en aluminium.

IS EEN BRANDLADDER VERPLICHT TE PLAATSEN?

Wanneer er zich een brand uitbreekt binnenin het gebouw of op het dak, dan dienen mensen zich via een vluchtladder of toegangsladder snel te kunnen vluchten. Afhankelijk van regio zijn er specifieke eisen die de brandweer stelt. Wij helpen u graag met de juiste keuze van gevelladder of kooiladder op maat.

HOE EEN KOOILADDER BEVEILIGEN TEGEN GEVAAR?

Om toegang tot een kooiladder te beveiliging, plaatsen wij een inklimbeveiliging onderaan de kooi van de brandladder. Is de gevelladder meer dan 10 meter lang, dan wordt een asverschuiving voorzien. Bovenaan voorzien wij een veilige uitloop via hekwerk met een zelf sluitend poortje tegen valgevaar.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Kooiladders en brandladder projecten in de kijker

HWV Facilities plaatst en monteert in Vlaanderen onderhoudsvrije gevelladders en kooiladders. Deze kunnen als toegangsladder of vluchtladder dienen voor daken en gebouwen.

Plaatsen van een kooiladder

Plaatsen van 20 tal kooiladders bij chemisch bedrijf te Menen

Kooiladders

HWV Facilities verving een 20 tal kooiladders en gevelladders te Menen door nieuwe genormeerde kooiladders. Tevens werd er hekwerk op het dak gemonteerd en werden enkele bestaande brandladders en kantelhekkens aangepast conform de wettelijke normen.

Plaatsen aluminium overzet trap op maat

Plaatsen van gevelladders en trappen op luchthaven te Brussel

Kooiladders

Wij plaatsten op diverse gebouwen van onze nationale luchthaven genormeerde kooiladders en overzet trappen in aluminium. Deze ladders dienden te voldoen aan de strengste normen omtrent veiligheid. Alle brandladders werden nadien gekeurd door een externe keurder.

Monteren van een aluminium brandladder

Plaatsen van brandladders op gascentrale te Zeebrugge

Kooiladders

Voor een Noors bedrijf in gasdistributie plaatsen wij brandladders op maat. Deze kooiladders met hekwerk op het dak werden samen gemonteerd om een veilige toegang op daken te bekomen. De kooiladders werden beveiligd tegen valgevaar door montage van een zelfsluitend poortje.