Wandplaten met isolatie, ontdek HWV Facilities

 

Wandplaten met isolatie

Plaatsen van gevelpanelen

HWV Facilities monteert en verkoopt brandwerende gevelplaten en geluidsisolerende wandplaten met isolatie

Wij plaatsen over gans België voor de industrie sector wandplaten met isolatie al dan niet voorzien van een brandwerende isolatie of geluid isolerende isolatie laag.

Wat is een akoestische wandplaat met isolatie?

Een geluidsisolerend en akoestisch paneel beschermt uw gevel en muren tegen geluidshinder dat zowel van buiten als binnen afkomstig is. Deze wandplaten met isolatie kunnen voor bestaande wanden en gevels geplaatst worden tegen geluidshinder. Hoe dikker de isolatie is, hoe beter de geluidsisolerende eigenschappen.

Welke wandplaten met isolatie bieden de beste geluidsisolatie?

Alle minerale wollen zoals glaswol of steenwol in wandplaten met isolatie bieden de beste waarde tegen geluidsoverlast. Rockwool isolatie in wandpanelen staat vooral bekent om zijn open structuur wat ervoor zorgt om het geluid beter te absorberen. Ook PIR of Quadcore isolatie in wandplaten bieden goede geluidsisolerende kenmerken.

Geïsoleerde wandpanelen en muurpanelen voor buiten

HWV Facilities plaatst zowel binnen als buiten wandplaten met isolatie. Dit kunnen bv. industriële brandmuren of geluidsmuren zijn. Deze wand sandwichpanelen met isolatie bestaan in verschillende profielen en kleuren en kunnen zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden, afhankelijk van de onderliggende staal structuur.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten van wandplaten met isolatie

HWV Facilities verkoopt en monteert wandpanelen met isolatie beter bekend als sandwichpanelen. Deze sandwichpanelen hebben een hoge brandweerstand en kunnen FM approved aangeboden worden.

Joris ide sandwichpaneel brandwerend

Plaatsen van brandwerende tussenmuur in sandwichpanelen

wandplaten met isolatie

Voor een bedrijf uit Roeselare plaatse HWV Facilities een brandmuur in sandwichpanelen tussen 2 productiehallen. De muur werd van vloer tot dak volledig opgetrokken en bestond uit FM approved sandwichpanelen. Ook werden alle leidingen door de brandmuur met brandmoffen gedicht.

Mobile grabber verhuring mobiele valbeveiliging

Plaatsen Kingspan wandpanelen met isolatie te Ooigem

wandplaten met isolatie

Voor onze reguliere klant te Ooigem vervingen wij in de zomer 2021 de bestaande gevel panelen door nieuwe wandplaten met isolatie. De wandpanelen met PIR isolatie werden met kraanwerk vakkundig en snel aan de gevel constructie bevestigd.

Gevelwerken met sandwichpanelen plaatsen

Plaatsen van Isocab wandplaten met isolatie voor diepvriesgebouw te Izegem

wandplaten met isolatie

Voor een voedingsbedrijf te Izegem plaatste HWV Facilities wandplaten met isolatie van het merk Isocab voor hun koelingsmagazijn. Zowel het plat dak als muren werden in sandwichpanelen met isolatie uitgevoerd. De 16 cm pir wandplaten met isolatie werden snel en veilig geplaatst.