Bordessen op maat, ontdek HWV Facilities

 

Bordessen

Plaatsen van een bordes trap in aluminium

Wij maken en plaatsen metalen bordessen en bordestrappen op maat

Hwv Facilities maakt en plaats metalen en stalen buitentrappen op maat. De buitentrappen in metaal, alu of inox worden ter plaatse snel en professioneel gemonteerd binnen uw bedrijf.

Waarom toegangstrappen en bordestrappen plaatsen?

Iedere opdrachtgever is verantwoordelijk voor een veilige toegang op een machine, vrachtwagen of dak. Wij plaatsen bordes trappen en metalen trappen op maat zodoende men veilig op het dak, vrachtwagen of machine kan.

Inox bordessen, RVS bordestrappen op maat

In de voedingsindustrie en pharma wordt inox als materiaal altijd geopteerd voor het maken van bordestrappen of bordessen op maat. RVS biedt als voordeel dat het hygiënisch en perfect afwasbaar is. Ook voor kleine constructies in inox kunt u bij ons terecht.

Mobiele bordessen en tanktrappen op maat

Wij maken mobiele tankladders en en tanktrappen in staal en aluminium. Om veilig op een tankwagen of vrachtwagen boven te geraken worden mobiele trappen op maat gemaakt. HWV Facilities is erkend verkoper en plaatser van Altrex en Eyecatcher safety.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Bordessen en bordestrappen in metaal projecten

HWV Facilities plaatst en monteert in Vlaanderen metalen trappen en bordessen op maat. De aluminium of inox bordestrap wordt ter plaatse gemonteerd met de meeste zorg.

Plaatsen van bordestrap in inox op maat

Nieuwe inox bordestrap en bordes te Eupen

Bordessen

Begin 2021 plaatse HWV Facilities een inox kantelhekken en een inox bordes met bordestrap bij een voedingsfabrikant te Eupen. Na akkoord van het ontwerp werd de bordestrap in rvs gemaakt in atelier en voor gemonteerd. Nadien werd deze vervoerd en gemonteerd bij de klant.

Plaatsen van een loopbrug in maatwerk aluminium

Bordestrap in aluminium voor vrachtwagens te Roeselare

Bordessen

Wij plaatsten 2 identieke bordessen met bijhorende bordestrap in aluminium. Deze trappen en bordessen op maat werden speciaal geplaatst om veilig bovenop de vrachtwagens te komen.

Plaatsen aluminium overzet trap op maat

Overzettrappen op maat en valbeveiliging voor transportbedrijf Moeskroen

Bordessen

Hwv Facilities plaatste enkele overzettrappen en hekwerk voor een transportbedrijf te Moeskroen. De buiten trappen in aluminium werden op het dak gemonteerd en verbonden met het bestaand hekwerk op het dak