Gevelwerken voor industriële gebouwen, ontdek HWV Facilities

 

Gevelwerken

Plaatsen van gevelpanelen met isolatie

HWV Facilities is uw plaatser voor alle gevelwerken in Vlaanderen

Wij monteren gevelpanelen met isolatie tegen muren en wanden en werken alle metalen gevelpanelen met de meeste zorg tot in het kleinste detail uit.

Plaatsen van gevelpanelen

Gevelpanelen

Gevelwerken

Wij plaatsen metalen gevelbekleding platen en gevel platen voor buitengevels of wanden. Alle gevelpanelen worden vakkundig en snel met kraanwerk gemonteerd op uw gebouw.

Beveiligen van lichtkoepel tegen valgevaar

Lichtkoepels

Gevelwerken

HWV Facilities plaatst en herstelt lichtkoepels en lichtstraten op plat dak en hellende daken. Ook beveiligen en vervangen wij lichtkoepels en dakkoepels voor daken met valbeveiliging.

Joris ide sandwichpaneel brandwerend

Wandplaten met isolatie

GEVELWERKEN

Wij plaatsen wandplaten en wandpanelen voor gevels en wanden. De sandwich panelen wand wordt vakkundig geplaatst al dan niet met geluidsisolatie platen om geluidsdemping te bekomen.

Plaatsen levenslijn boven vrachtwagen laadplaatsen

Lichtstraten

Gevelwerken

Wij vervangen lichtstraten op platte daken en hellende daken van industriële gebouwen. Voor lichtstraten in een schuin dak wordt vaak gewerkt met een aluminium lichtstraat met polycarbonaat of een kunststof lichtstraat overkapping.

Sandwichpanelen plaatsen op dak

Sandwichpanelen

Gevelwerken

Voor alle sandwichpanelen en wandpanelen met isolatie bent u bij ons aan aan het juiste adres. HWV Facilities verkoopt en plaatst zowel het Kingspan sandwichpaneel en de ecopanelen van Joris Ide als Isocab gevelplaten voorzien met isolatie.

Plaatsen van gevelpanelen met isolatie

Gevelrenovatie

Gevelwerken

Wenst u een gevel of wand te renoveren met metalen geïsoleerde gevelplaten of uw gevel te renoveren met gevelpanelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkend aannemer uit Vlaanderen zijn wij uw ideale partner hiervoor.