Sandwichpanelen daken door HWV Facilities

 

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen daken

Geïsoleerde sandwichpanelen - de volgende generatie

Geïsoleerde daken met sandwichpanelen zijn perfect voor elk gebouw of bouwwerk dat een nieuw dak nodig heeft. Wij plaatsen metalen daken met sandwichpanelen of sandwichdakpanelen om een optimale isolatie te bieden en tegelijk uw energiekosten te verlagen.

Bij daken met sandwichpanelen is er een dakisolatiepremie en een isolatiesubsidie voor bedrijven

Laat de dakbedekking van uw bedrijfsgebouw vakkundig vernieuwen en kom in aanmerking voor een subsidie of een premie van 4 euro per vierkante meter. De werkzaamheden en de isolatie moeten door een erkende aannemer worden uitgevoerd en de R-waarde dient >4,5 m² / kW te bedragen voor 2022. Meer informatie is te vinden op de website fluvius.be. HWV Facilities helpt bedrijven bij het aanvragen van deze dakisolatiepremie of subsidie voor dakisolatie.

Waarom zijn sandwichpanelen de beste keuze voor een plat dak of een hellend dak?

Dakpanelen met isolatie zijn geïsoleerde metalen dakpanelen met een isolatielaag bestaande uit PIR of Rockwool isolatie. De sandwichpanelen bestaan uit 2 lagen metalen platen met afwerkings- en profileringsmogelijkheden naar uw wensen. De sandwichpanelen voor daken kunnen tot 40 jaar meegaan als ze goed onderhouden worden. HWV Facilities plaatst sandwichpanelen voor daken van Kingspan en Joris Ide.

Welk type sandwichpaneel of ecopaneel moet ik voor mijn dak gebruiken?

Alvorens sandwichpanelen of ecopanelen op een plat dak of een schuin dak te plaatsen, moet de aannemer zich er eerst van vergewissen dat de draagstructuur dit aankan. De breedte en de samenstelling van het materiaal zijn ook van invloed op de verhouding van het gewicht per vierkante meter. HWV Facilities kan bedrijven helpen met een analyse ter plaatse om te bepalen welk materiaal op grond van deze factoren het meest geschikt is voor de installatie.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Sandwichpanelen daken projecten in de kijker

Ons team van deskundigen installeert geïsoleerde daken met sandwichpanelen. Deze daken zijn perfect voor elk gebouw of bouwwerk dat een nieuw dak nodig heeft, en hebben als bijkomend voordeel dat ze uw energiekosten verlagen!

Sandwichpanelen daken - Sandwichpanelen dakrenovatie 1.400 m² te Ooigem

Sandwichpanelen dakrenovatie 1.400 m² te Ooigem

Sandwichpanelen daken

Voor een van onze meest gewaardeerde klanten hebben wij 1.400 vierkante meter oude panelen vervangen door nieuwe van het merk Kingspan. Bovendien werden alle dakgoten geïsoleerd en vernieuwd om een efficiënte afwatering van het bedrijfsgebouw te garanderen.

Sandwichpanelen daken - Brandwerende Joris Ide sandwichpanelen FM approval

Brandwerende Joris Ide sandwichpanelen FM approval

Sandwichpanelen daken

Voor onze vaste klant in Oostrozebeke heeft HWV Facilities snel en veilig 300 vierkante meter brandwerende isolatiedakplaten met Rockwool isolatie FM goedgekeurd aangebracht.

Sandwichpanelen daken - Metalen dakpanelen met HPS coating 700 m² te Gent

Metalen dakpanelen met HPS coating 700 m² te Gent

Sandwichpanelen daken

HWV Facilities heeft 700 vierkante meter metalen dakplaten vernieuwd die gecoat zijn met een beschermende extra high performance coating van het merk Joris Ide. Dit type staalplaat is ideaal voor metalen daken in chemisch reactieve omgevingen.