Borstwering voor daken, ontdek HWV Facilities

 

Borstwering

Borstwering

Bescherm uw werknemers tegen valgevaar ter hoogte van dakranden en koepels

Laat uw werknemers veilig op hoogte werken. HWV Facilities installeert tijdelijke afrasteringen of hekwerk en permanente borstweringen op daken tegen het gevaar op vallen.

Wat is precies die borstwering waar u het over heeft?

Om werknemers te beschermen tegen vallen bij werken op hoogte, moeten er op daken hekwerken en borstweringen worden aangebracht. Deze valbeveiligingsoplossing biedt een optimale collectieve bescherming ter hoogte van de dakrand en koepels. Zolang de veiligheidsreling hoog genoeg is (minstens 100 cm), hoeven uw werknemers zich geen zorgen te maken en kan er vrij van beperking veilig gewerkt worden op hoogte of op het dak.

Wat kost het om borstweringen op een dak te plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van aluminium ballustrade, hekwerk of borstweringen op een plat dak of een schuin dak lopen sterk uiteen, afhankelijk van factoren als lengte en hoeken. Er zijn ook verschillende installatiemethoden die de prijs kunnen beïnvloeden; hekwerk vrij opgelegd betekent bijvoorbeeld dat het niet mechanisch op een gebouw of muur bevestigd hoeft te worden, maar met contragewichten geplaatst wordt. De prijzen variëren vanaf een € 49 per lopende meter.

Plaatsen van borstweringen voor metalen schuine daken

HWV Facilities installeert borstweringen en hekwerken op metalen daken of groendaken. Er worden ofwel inklapbare aluminium borstweringen of vaste borstweringen geïnstalleerd voor veiligheidsdoeleinden. Wij bieden ook collectieve bescherming op hellende daken tegen valgevaar. Zowel tijdelijke ballustrades als permanente hekwerk wordt door ons vakkundig en snel gemonteerd.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Borstwering en hekwerk projecten in de kijker

Als u een bedrijf zoekt voor het plaatsen van hekwerken en borstweringen op daken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Belgische experts die snel en veilig zullen werken, zodat uw nieuwe borstwering geïnstalleerd is voor u het weet en uw medewerkers veilig op hoogte kunnen werken.

Borstwering - Plaatsen van neerklapbaar hekwerk op burelen te Antwerpen

Plaatsen van neerklapbaar hekwerk op burelen te Antwerpen

Borstwering

HWV Facilities heeft vierhonderd meter vrijstaande neerklapbare borstweringen geïnstalleerd op de kantoren van een Antwerps havenbedrijf. De borstwering werd ter plaatse veilig op het dak gemonteerd. Aangezien er geen opstand op het dak was, werd als extra bijkomende veiligheid ook een veiligheidsplint geplaatst.

Borstwering - Verkoop van tijdelijke borstwering als dakrandbeveiliging op daken

Verkoop van tijdelijke borstwering als dakrandbeveiliging op daken

Borstwering

HWV Facilities verkoopt valbeveiliging van het type tijdelijke- of permanente borstwering. Dit aluminium hekwerk wordt vrij snel op het dak geplaatst en door één monteur weer afgebroken. De tijdelijke borstwering biedt een uitstekende bescherming van valgevaar ter hoogte van de dakrand.

Borstwering - Beveiligen van lichtkoepels op daken soja fabrikant te Wevelgem

Beveiligen van lichtkoepels op daken soja fabrikant te Wevelgem

Borstwering

Voor onze klant in Wevelgem hebben wij een valbeveiliging geïnstalleerd bestaande uit aluminium leuningen en borstweringen. Deze valbeveiliging biedt maximale veiligheid tegen het van de rand van het gebouw vallen of uitglijden door een opening in het dak of dak koepel.