Borstwering voor daken, ontdek HWV Facilities

 

Borstwering

Plaatsen van borstwering voor tijdelijke bescherming

HWV Facilities plaatst borstwering en hekwerk op daken

Wij plaatsen tijdelijk hekwerk en permanente borstwering op daken. De collectieve valbeveiliging door borstwering garandeert een veiligheid bij het werken op hoogte en op daken.

Welk soort valbeveiliging is borstwering of hekwerk?

Hekwerk en borstwering op een plat dak is een collectieve beschermingsmaatregel voor het veilig werken op hoogte en biedt een optimale dakrandbeveiliging. Medewerkers kunnen zonder instructies vrij binnen het afgeschermd dak werken zonder persoonlijke valbescherming. De minimum hoogte van de veiligheidsbalustrade bedraagt minstens 100 cm en bestaat meestal uit rechte aluminium stijlen en betonnen tegengewichten.

HOEVEEL KOST DE PLAATSING VAN HEKWERK OP EEN DAK?

De kostprijs voor de installatie van aluminium hekwerk of borstwering op een plat dak of hellend dak is sterk afhankelijk van het aantal lm en hoeken. Ook zijn er verschillende plaatsingsmethodes die de prijs bepalen. Hekwerk vrij opgelegd betekent dat de borstwering niet mechanisch in het dak of muur dient bevestigd te worden maar wordt geplaatst met tegen gewichten. Prijzen starten vanaf € 45 exclusief btw geplaatst per lm.

Plaatsen van borstwering op metalen hellende daken

HWV Facilities plaatst borstwering en hekwerk op metalen daken en groendaken. Het hekwerk wordt mechanisch en waterdicht bevestigd op het metalen dak. Er is keuze tussen aluminium neerklapbaar hekwerk en vaste borstwering. Ook bieden wij de mogelijk tot uitvoering in ral kleuren. Aansluitend kan de kooiladder verbonden worden met het hekwerk en de valbeveiliging op het dak zodoende dit één veilige oplossing vormt.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten valbeveiliging met borstwering en hekwerk

HWV Facilities plaatst in België snel en veilig hekwerk en borstwering op daken. Hekwerk kan op muren en daken gemonteerd worden, steeds waterdicht en met garantie.

Plaatsen van borstwering voor tijdelijke bescherming

Plaatsen van neerklapbaar hekwerk op burelen te Antwerpen

borstwering

HWV Facilities plaatste 400 lm vrij opgelegd neerklapbaar hekwerk de op burelen van een Antwerps havenbedrijf. De borstwering werd op het dak ter plaatse veilig gemonteerd. Aangezien het dak geen opstand had, werd bijkomend een veiligheidsplint geplaatst.

Plaatsen van borstwering op dak

Verkoop van tijdelijke borstwering als dakrandbeveiliging op daken

Borstwering

HWV Facilities verkoopt valbeveiliging van het type tijdelijke of permanente borstwering. Dit hekwerk in aluminium is vrij snel op het dak opgezet en terug gedemonteerd door één monteur. De tijdelijke borstwering biedt een uitstekende dakrandbeveiliging aan.

Beveiligen van lichtkoepel tegen valgevaar

Beveiligen van lichtkoepels op daken soja fabrikant te Wevelgem

Borstwering

Voor onze klant te Wevelgem beveiligden wij lichtkoepels met valbeveiliging bestaand uit aluminium hekwerk en borstwering. Deze valbeveiliging biedt een optimale bescherming tegen het vallen van de dakrand of het vallen door een koepel of lichtstraat.