Onderhoud daken, ontdek HWV Facilities

 

Onderhoud daken

onderhoud-plat-dak

Dringende dak herstellingen en onderhoud daken

Wij reinigen en onderhouden preventief industriële daken en goten tegen waterschade. Kleine dak herstellingen gebeuren met vloeibare EPDM of met roofing en PVC dakbedekking.

Wordt uw dak preventief onderhouden ?

Periodiek of jaarlijks worden daken beter preventief nagezien op verstopping of lekkage. HWV Facilities reinigt alle daken, goten, koepels en afvoeren die eventueel verstopt zitten van bladeren of vuil.

Lekkage of een lek dringend opsporen in uw plat dak ?

Wij sporen snel en deskundig het waterlek in uw dak op. Lekkage in het dak wordt aansluitend waterdicht gemaakt. Ook voor het ontmossen of verwijderen van algen op uw plat dak kunt u bij ons terecht.

Hoe zelf uw dak onderhouden tegen waterinsijpeling ?

Check voor de winter altijd uw dak op verstoppingen en scheuren. Indien er bladeren in de dakgoot ophopen, verwijdert u deze het best onmiddellijk. Kleine scheuren verdicht u beter voorlopig met vloeibare bitumen.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Onderhoud en dakherstelling

Wij herstellen daken en voorzien uw dak van een jaarlijks periodiek onderhoud. Herstellingen kunnen met epdm dakbedekking of bitumen dakbedekking zoals roofing of vloeibare bitumen.

reinigen-industrie-daken

Jaarlijks industrieel onderhoud dak van 40.000 m2

Onderhoud daken

Voor een internationale fabrikant van folie reinigt en herstelt HWV Facilities jaarlijks de sites te Zele en Roeselare. Hier worden alle goten schoon gemaakt en lekken op het dak verdicht met de juiste dakbedekking voor plat dak.

onderhoud-plat-dak

Dak onderhoud op 6 bedrijf sites

Onderhoud daken

Voor een Amerikaanse multinational reinigen en herstellen wij een 6 tal sites in België als home contractor. Jaarlijks worden meer dan 250.000 m2 daken gecontroleerd en hersteld. De waterdichtheid wordt tevens in kaart gebracht.

looppad-daktegels-plat-dak

Plaatsen van rubber daktegels voor 300 lm looppad

ONDERHOUD DAKEN

Op de sporthal te Beernem plaatste HWV Facilities zomer 2021 een 300 lm rubber daktegels om veilig het dak te belopen. Deze rubber tegels zijn geschikt voor veilige vluchtwegen of looppad op het plat dak.