Sandwichpanelen voor industrie, ontdek HWV Facilities

 

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen plaatsen op dak

HWV Facilities plaatst en verkoopt sandwichpanelen voor dak en gevelpanelen met isolatie

Wij installeren isopanelen en sandwichplaten op daken voor industriële toepassingen. De dakplaten met isolatie worden zorgvuldig en snel met kraanwerk op uw bedrijfsgebouw geplaatst.

Wat is een sandwichpaneel?

Een sandwichpaneel of isopaneel wordt voor industriële en agrarische toepassingen vaak gebruikt zowel voor nieuwbouw als renovatie. Muren, wanden als daken van gebouwen kunnen met deze panelen met isolatie verdicht worden. Het sandwichpaneel bestaat uit twee stalen of aluminium panelen met ertussen een laag PIR of Rockwool isolatie.

Wat is een ecopaneel?

Een ecopaneel of Joris Ide ecopaneel is een goedkopere variant van het sandwichpaneel. Het grote verschil zit in de binnenzijde. De binnenkant van het ecopaneel wordt namelijk afgewerkt met een aluminium vlies in plaats van een geprofileerde staalplaat. Eco dakpanelen worden vaak geplaatst op loodsen of voor gebouwen in de agrarische sector.

Wat zijn dakpanelen 2E keus?

Sandwichpanelen b keus of dakplaten met isolatie 2e keus zijn panelen met kleine fouten die tijdens het productie proces ontstaan zijn. Echter is het dakpaneel nog steeds 100 % waterdicht en worden deze ecopanelen of sandwichpanelen verkocht met een extra korting. HWV Facilities verkoopt enkel dakpanelen en metaalplaten vanaf 100m2.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten van sandwichpanelen in de kijker

HWV Facilities verkoopt en plaatst voor wanden en muren geïsoleerde metalen panelen. Ook voor een dakrenovatie is een sandwichpaneel een snelle en budget vriendelijke oplossing.

Plaatsen van metalen isolatie platen op dak

Vernieuwen van 18.000 m2 asbest dak met sandwichpanelen

sandwichpanelen

HWV Facilities vernieuwde te Izegem een bestaand asbest golfplaten dak met sandwichpanelen van het merk Kingspan. Zorgvuldig werden de asbestplaten verwijderd van het dak en telkens vervangen door nieuwe Kingspan sandwichpanelen.

Vernieuwen van gevel met sandwichpanelen

Vervangen van topgevel bedrijfsgebouw met sandwichpanelen

sandwichpanelen

Wij renoveerden te Izegem voor een decoratie fabrikant een gevel met geïsoleerde gevelplaten. De bestaande gevel werd zorgvuldig en veilig afgebroken en vervangen door gevelpanelen van het merk Kingspan

Plaatsen van ecopanelen op dak

Plaatsen van 1.200 m2 ecopanelen op dak te Oostende

Sandwichpanelen

Wij plaatsten zomer 2021 te Oostende een 1.200 m2 ecopanelen van het merk Joris Ide. De bestaande Eternit golfplaten werden professioneel met kraanwerk verwijderd en vervangen door ecopanelen met PIR isolatie dikte 10 cm.