Metalen golfplaten voor industriële daken, ontdek HWV Facilities

 

Metalen golfplaten

Plaatsen van dakplaten met isolatie

Montage van metalen golfplaten en dakplaten

Hwv Facilities plaatst vakkundig voor industriële toepassingen metalen golfplaten en metalen dakplaten.

Welke voordelen heeft een metalen golfplaat?

De renovatie van een bestaand dak met eternit golfplaten kan perfect met metalen golfplaten of metalen dakplaten. De prijs ten opzichte van een geïsoleerd dakpaneel is veel goedkoper. Ook de levensduur van 30 tot 50 jaar kan bepalend zijn bij de keuze van uw dakrenovatie met metalen dakpanelen.

Zijn er nadelen aan een metalen golfplaat?

Er zijn enkele nadelen aan een metalen golfplaat of metalen dakplaat tegenover een geïsoleerde dakpaneel. Indien er geen anticondensdoek wordt geplaatst is condensatie of druppelvorming mogelijk. Ook zijn deze metalen dakplaten moeilijk beloopbaar en minder belastbaar qua gewicht.

Hoe worden profielplaten in metaal geplaatst?

HWV Facilities renoveert bestaande daken. Wij verwijderen met een kraan de bestaande Eternit golfplaten en vervangen deze door nieuwe profielplaten of metalen platen. Deze dakplaten worden vacuüm opgetild en op het dakgebinte met schroeven en afdekkapjes waterdicht en snel gemonteerd.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Montage projecten met metalen golfplaten

HWV Facilities plaatst en monteert in Vlaanderen metalen golfplaten en daken voor industrie. Profielplaten en metalen platen worden professioneel met kraanwerk geplaatst bij een dakrenovatie.

Metalen dakpanelen plaatsen

Plaatsen van 900 m2 metalen ide platen voor toren te Gent

Metalen golfplaten

Wij renoveerden winter 2020 een bedrijfsgebouw met metalen golfplaten geschikt voor gevel en dak. Deze metalen dakplaten werden met een kraan en manbak gemonteerd. De metalen dakplaten en gevel platen werden geschroeft op de metalen liggers. Nadien werden ankerpunten gemonteerd tegen valgevaar.

Joris ide sandwichpaneel brandwerend

Verkoop van Kingspan panelen en Joris Ide platen voor metalen daken

Metalen golfplaten

Hwv Facilities opteert voor panelen van Joris Ide omwille van de hoge kwaliteit. Wij verkopen en plaatsen ook Kingspan platen aan KMO en bedrijven in Vlaanderen. Deze metalen platen kunnen voorzien worden van een extra beschermingscoating of anti condens doek. Ook de ecopanelen van Joris Ide genieten onze voorkeur.

Sandwichpanelen plaatsen op dak

Vernieuwen van 3000 m2 industrie loods met metalen dakpanelen

Metalen golfplaten

Hwv Facilities renoveerde het dak in 2020 van een loods te Waregem met metalen golfplaten. De bestaande Eternit asbest golfplaten werden veilig verwijderd en op de bestaande structuur werden nieuwe metalen dakpanelen met anti condensatiedoek geplaatst. Op het dak werk hekwerk geplaatst tegen dakrandvalgevaar.