Maatwerk aluminium voor industrie, ontdek HWV Facilities

 

Maatwerk aluminium

Plaatsen van een loopbrug in maatwerk aluminium

Constructie van maatwerk in aluminium voor industrie

HWV Facilities maakt aluminium constructies op maat voor diverse industriële toepassingen.

Plaatsen van aluminium platforms en loopbruggen

Hwv Facilities ontwerpt en maakt alle constructies in aluminium op maat voor de industrie en zonnepanelen sector. Van toegangstrap in aluminium tot onderhoudsplatforms voor vrachtwagens en dit steeds met oog voor detail. Ook voor de aankoop en plaatsing van de Solarfix in België kunt u bij ons terecht.

Maatwerk van inox platforms en overstapbordes in RVS

Wij maken maatwerk in inox voor de voedingsindustrie. Als metaalbedrijf gevestigd te Izegem installeren wij diverse inox maatwerk constructies over gans België. Het ontwerp van het RVS maatwerk gebeurt in 3D. Fabricage volgt in eigen atelier met aansluitend de montage hiervan. Inox montage in industrie ken voor ons géén geheimen meer.

Aluminium frames en ankerpunten voor zonnepanelen

Voor België is HWV Facilities de exclusieve verdeler en plaatser van de Eyecatcher safety solarfix. Dit aluminium bevestigingspunt voor daken laat toe om zonnepanelen zonder gewichten of ballast te plaatsen. Door een solide en waterdichte verankering op het dak kunnen pv panelen zonder belasting op een lichte dakconstructie geplaatst worden.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten maatwerk aluminium in de kijker

HWV Facilities maakt maatwerk aluminium constructies voor de industrie.

Plaatsen van een loopbrug in maatwerk aluminium

Plaatsen van aluminium loopbrug bij afvalwerkingsbedrijf te Roeselare

Maatwerk aluminium

Wij plaatsen een aluminium loopbrug voor een veilige toegang bovenop de vrachtwagens. Dit maatwerk in aluminium werd voorafgaand in 3D uitgetekend en goedgekeurd door de klant. Nadien werd alles perfect gemonteerd in 2 dagen.

Plaatsen van solarfix voor zonnepalen zonder gewichten

Aluminium ankerpunten voor pv panelen

Maatwerk Aluminium

Hwv Facilities is voor België de exclusieve verdeler en plaatser van de Solarfix van Eyecatcher Safety. Voor pv panelen installateurs plaatsen en verdichten wij de Solarfix in onderaanneming.

Plaatsen van een maatwerk aluminium bordes

Aluminium bordessen op maat voor kooiladders

Maatwerk Aluminium

Wij plaatsten voor een voedingsbedrijf een 10 tal bordessen en kooiladders in aluminium op maat. Alles werd voorafgaand in atelier gemaakt en ter plaatse met de meeste zorg gemonteerd.