Facilitair onderhoud gebouwen, ontdek HWV Facilities

 

Facilitair

Facilitaire medewerkers in industrie

Uw facilitaire dienstverlener voor industrie

HWV Facilities neemt alle werkopdrachten binnen uw bedrijf professioneel aan zodoende u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Facilitair beheer van dak tot vloer ten dienste van onze industriële klant.

Metalen daken plaatsen

Industriële montage

Facilitair

Wij plaatsen metalen daken en metaal constructies voor de industrie. Van kooiladders in aluminium tot bordes trappen en platforms in staal of inox. HWV Facilities is voor Vlaanderen erkend installateur van Altrex gevelladders en brandladders.

Industrieel reinigen van een constructie

Industriële reiniging

Facilitair

HWV Facilities reinigt industrieel machines en gebouwen. Ook moeilijk bereikbare plaatsen worden via rope access of klimtouwtechnieken perfect en veilig gereinigd. Zelfs in het weekend of tijdens stilstand van productie staan we paraat.

Reinigen van industrie daken

Onderhoud daken

Facilitair

Als erkend aannemer dakwerken reinigt en onderhoud HWV Facilities ook uw dak met de meeste zorg. Een jaarlijks dak onderhoud voorkomt vaak veel schade of ellende tijdens de winterperiode. Laat daarom preventief uw dak onderhouden.

Hwv Facilities metaalconstructies

Onderhoud machines

Facilitair

Wenst u een revisie of een onderhoud van een machine of productielijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. HWV Facilities onderhoud machines tijdens productie of stilstand. Wij onderhouden machines in de zware nijverheid als de voedingssector.

Reinigen van industriële machines

Onderhoud gebouwen

Facilitair

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw dak of gebouw te reinigen en wilt u tevens enkele kleine herstellingen laten uitvoeren aan uw gevel of muur? Neem dan zeker met ons contact op. Wij combineren verschillende onderhoudstechnieken en herstellingen voor de industrie.

Drone inspectie uitvoeren op daken

Inspectie en analyse daken

Facilitair

Wenst u een risico analyse van uw gebouwen of een dak inspectie? HWV Facilities controleert en adviseert de mogelijkheden omtrent valbeperking of de toestand van uw gebouwen en machines. Ook keuren wij periodiek valbeveiligingen.