Metaalconstructies voor industrie, ontdek HWV Facilities

 

Metaalconstructies

Plaatsen van een loopbrug in maatwerk aluminium

Uw metaalbedrijf in Vlaanderen voor alle metaal constructie werken op maat.

Wij voeren diverse metaal constructie werken uit alsook herstellingswerken aan alle metalen zoals inox maatwerk en aluminium maatwerk voor industriële toepassingen.

Metalen daken plaatsen

Metalen golfplaten

Metaalconstructies

Wij plaatsen metalen golfplaten op daken en gevels over gans Vlaanderen. Alle metalen dakplaten en dakpanelen worden professioneel en veilig geplaatst.

Plaatsen van een maatwerk aluminium bordes

Maatwerk aluminium

Metaalconstructies

HWV Facilities maakt maatwerk aluminium constructies voor de industrie. Ook aluminium loopbruggen en platforms in inox worden vakkundig vervaardigd.

Constructie van een metalen bordes trap

Maatwerk staal

Metaalconstructies

In eigen atelier maken wij maatwerk in staal voor de industrie. Staalconstructies op maat worden veilig en professioneel gemonteerd binnen uw bedrijf.

Plaatsen van een loopbrug in maatwerk aluminium

Bordessen

Metaalconstructies

Wenst u een bordes trap of een stalen trap buiten of in uw bedrijf? Wij tekenen en fabriceren uw bordestrap in atelier en monteren deze metalen trap ter plaatse.

Plaatsen van een aluminium kooiladder

Kooiladders

Metaalconstructies

Bent u op zoek naar een genormeerde en veilige kooiladder in aluminium of staal? Wij plaatsen aluminium kooiladders en gevelladders van het merk Altrex.

Plaatsen van metalen isolatie platen op dak

Metalen daken

Metaalconstructies

Wij plaatsen of herstellen uw dak met metalen dakplaten al dan niet voorzien van isolatie. Het plaatsen van metalen daken gebeurt steeds vakkundig en veilig.