Metaalconstructies voor industrie - HWV Facilities

 

Metaalconstructies

Metaalconstructies

Uw metaalbedrijf voor alle metaalconstructies op maat

Wij zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid van metaalconstructiewerk, zoals maatwerk in roestvrij staal of aluminium voor industriële toepassingen.

Metaalconstructies - Metalen golfplaten

Metalen golfplaten

Metaalconstructies

Wij plaatsen metalen golfplaten op daken en gevels over gans Vlaanderen. Alle metalen dakplaten en dakpanelen worden professioneel en veilig geplaatst.

Metaalconstructies - Maatwerk aluminium

Maatwerk aluminium

Metaalconstructies

HWV Facilities maakt maatwerk aluminium constructies voor de industrie. Ook aluminium loopbruggen en platforms in inox worden vakkundig vervaardigd.

Metaalconstructies - Maatwerk staal

Maatwerk staal

Metaalconstructies

In eigen atelier maken wij maatwerk in staal voor de industrie. Staalconstructies op maat worden veilig en professioneel gemonteerd binnen uw bedrijf.

Metaalconstructies - Bordessen

Bordessen

Metaalconstructies

Wenst u een bordes trap of een stalen trap buiten of in uw bedrijf? Wij tekenen en fabriceren uw bordestrap in atelier en monteren deze metalen trap ter plaatse.

Metaalconstructies - Kooiladders

Kooiladders

Metaalconstructies

Bent u op zoek naar een genormeerde en veilige kooiladder in aluminium of staal? Wij plaatsen aluminium kooiladders en gevelladders van het merk Altrex.

Metaalconstructies - Metalen daken

Metalen daken

Metaalconstructies

Wij plaatsen of herstellen uw dak met metalen dakplaten al dan niet voorzien van isolatie. Het plaatsen van metalen daken gebeurt steeds vakkundig en veilig.