Ankerpunten bestellen, contacteer HWV Facilities

 

Ankerpunten

Plaatsen van ankerpunt plat dak

HWV Facilities plaatst ankerpunten valbeveiliging en mobiele ankerpunten op daken

Wij verkopen en monteren dakankers valbeveiliging en verankeringspunten voor daken en constructies. De borgpunten worden mechanisch of klevend op het dak of gebouw geplaatst.

Welke soorten ankerpunten valbeveiliging bestaan er ?

Er zijn tal van verankeringspunten valbeveiliging voor daken, muren en machines. Dakankers valbeveiliging van het type EN 795 A normering zijn ontworpen voor verticale en horizontale vlakken tegen valpreventie. Download hier gratis onze brochure met alle valbeveiligingen en ankerpunten. Deze ankerpunten valbeveiliging kunnen in iedere ondergrond bevestigd worden zoals metaaldaken, beton en hout.

MOBIELE ANKERPUNTEN EN BALLAST ANKERPUNTEN OP DAKEN PLAATSEN

Doodgewichtsverankeringen of dode gewichtsankers zijn ontworpen voor platte dakvlakken met maximaal 5 graden hellingen en voldoen aan de EN 795 normering type E. Deze geballaste dakankers worden zonder doorboring losliggend boven op de dakbedekking geplaatst als valbeveiliging en geschikt om 2 personen te beveiligen tegen valgevaar. De mobiele ankerpunten kunnen zowel tijdelijk of permanent als valbescherming gebruikt worden.

Plaatsen van ankerpunten op metalen constructies en schuin dak met dakpannen

Ook voor muren, machines en hellend dak hebben wij ankerpunten beschikbaar. In metalen constructies of containers worden de ankerpunten meestal mechanisch bevestigd of geklemd. Dak ankers voor schuine daken bij installatie voor pv panelen bestaan zowel voor leien als pannen al dan niet voorzien van een ladderhaak. In muren worden ankerogen meestal chemisch verankerd om een veilige valbescherming te bieden.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten met ankerpunten op daken in de kijker

HWV Facilities verkoopt en plaatst ankerpunten zonder doorboring op daken en machines. Voor zowel mobiele ankers als ankerpunten met ballast kunt u bij ons terecht voor de aankoop ervan.

Kleven van een ankerpunt op plat dak

Ankerpunten zonder doorboring of bevestiging in de dakconstructie

Ankerpunten

HWV Facilities plaatst en verkoop positioneringspunten die bovenop de dakbedekking worden geplaatst. Deze dakankers kunnen warm verkleefd op bitumen daken, EPDM daken en kunststof dakbedekking geplaatst worden zonder doorboring.

mobiele valbeveiliging

Doodgewichtsanker en mobiele ankerpunten voor plat dak

Ankerpunten

Wij verkopen en plaatsen heel wat soorten ankerpunten geschikt voor muren, daken als constructies. Alle ankerpunten valbeveiliging en valbeveiligingsoplossingen staan in onze brochure voor valbeveiligingen vermeld met de bijhorende normering en belasting.

Plaatsen van ankerpunten aan zonnepanelen

Ankerpunten voor metalen en hellende daken met zonnepanelen

ANKERPUNTEN

HWV Facilities verkoopt en plaatst ankerpunten voor metalen daken en hellende daken. Ook dakankers en dakborgpunten voor pannen daken en leien daken zitten in ons aanbod valbeveiliging. Op metalen daken wordt valbeveiliging geschroeft.