Ankerpunten en dakankers, ontdek HWV Facilities

 

Ankerpunten

Ankerpunten

Ankerpunten - Een nuttige investering in veiligheid binnen uw bedrijf

Wij verkopen en installeren dakankers valbeveiliging alsook verankeringspunten voor uw gebouwen en machines. Wij installeren mechanisch of verkleefde ankerpunten zonder doorboring, steeds conform de normering.

Welke soorten ankerpunten bestaan er?

Er zijn veel verschillende soorten verankeringspunten voor valbeveiliging van daken, muren en machines. Dakankers die voldoen aan de EN 795A bieden veiligheid tegen vallen op zowel verticale als horizontale oppervlakken. Klik hier om de brochure valbeveiligingsoplossingen te downloaden. Ontdek alle details over deze verankeringspunten voor valbeveiliging die zowel op daken, gebouwen als machines bevestigd kunnen worden.

Het plaatsen van mobiele ankerpunten en ballastankerpunten op gebouwen en dak

Doodgewichtankers zorgen voor veiligheid wanneer men zich op grote hoogte bevindt. Deze dakankers voorkomen valgevaar en uitglij-ongevallen. Mobiele ankerpunten zijn o.a. ontworpen voor platte dakoppervlakken met hellingen van niet meer dan 5 graden en voldoen aan de norm EN 795, type E. Deze geballaste dakankers worden als valbeveiliging los op de dakbedekking geplaatst zonder door het dak te boren en kunnen bij een ongeluk twee personen ondersteunen. De mobiele ankerpunten kunnen zowel tijdelijk of permanent als valbescherming gebruikt worden.

Wij installeren ankerpunten op metalen structuren en schuine sandwichpanelen daken

Er zijn veel verschillende soorten ankerpunten die wij kunnen gebruiken op platte daken, muren, machines, en schuine daken. Deze valbeveiliging kan op verschillende manieren geinstalleerd worden. Zo kunnen ankerpalen mechanisch chemisch aan een gebouw of structuur worden vastgemaakt. Voor schuine daken bestaan er veel verschillende soorten ankerpunten, afhankelijk van het soort dakbedekking dat u hebt - of dat nu dakpannen of leisteen zijn. Op meestal alle mogelijke ondergronden en dakoppervlakken zijn ankerpunten toepasbaar.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Ankerpunten projecten in de kijker

Contacteer ons voor hoogwaardige ankerpunten zonder doorboring op daken en machines. Zowel voor mobiele ankers als ankerpunten met ballast zorgen wij voor de meest technische oplossing tegen valgevaar.

Ankerpunten - Ankerpunten zonder doorboring of bevestiging in de dakconstructie

Ankerpunten zonder doorboring of bevestiging in de dakconstructie

Ankerpunten

HWV Facilities plaatst en verkoopt positioneringspunten die bovenop de dakbedekking worden geplaatst. Deze dakankers kunnen warm verkleefd op bitumen daken, EPDM daken en kunststof dakbedekking zoals tpo of pvc en worden zonder doorboring gemonteerd.

Ankerpunten - Doodgewichtsanker en mobiele ankerpunten voor plat dak

Doodgewichtsanker en mobiele ankerpunten voor plat dak

Ankerpunten

Wij verkopen en plaatsen heel wat soorten ankerpunten geschikt voor muren, daken als constructies. Alle ankerpunten valbeveiliging en valbeveiligingsoplossingen staan in onze brochure voor valbeveiligingen vermeld met de bijhorende normering en belasting.

Ankerpunten - Ankerpunten voor metalen en hellende daken met zonnepanelen

Ankerpunten voor metalen en hellende daken met zonnepanelen

Ankerpunten

HWV Facilities verkoopt en plaatst ankerpunten voor metalen daken en schuine daken. Ook dakankers en dakborgpunten voor pannen daken en leien daken zitten in ons aanbod valbeveiliging. Op metalen daken wordt valbeveiliging waterdicht geschroefd.