Metalen daken voor industrie, ontdek HWV Facilities

 

Metalen daken

Plaatsen van dakplaten met isolatie

Wij plaatsen professioneel steeldeck voor metalen daken

Hwv Facilities vervangt en herstelt metalen daken met steeldeck, metalen golfplaten of met sandwichpanelen.

Hoe gaat een afbraak van een dak en een dakrenovatie in zijn werk?

Eerst worden er anti valnetten geplaatst en wordt de werf afgeschermd. Het bestaande dak wordt afgebroken en er wordt steeldeck of een metalen dakbedekking geplaatst. Wij breken een stuk van het dak uit en dichten het dezelfde dag nog zodoende de kans op waterinsijpeling beperkt blijft. HWV Facilities breekt daken af en vervangt deze door steeldeck met isolatie en dakbedekking.

Hoeveel kost een dakrenovatie met metalen golfplaten?

De kostprijs per m2 zal uiteraard afhankelijk zijn van verschillende factoren. Hoe groot is het dak en is het dak vlot bereikbaar met een kraan? Ook het type van metalen profielplaat of steeldeck speelt een rol. De goedkoopste manier om uw dak te renoveren, is kiezen voor een metalen dak zonder isolatie. Wij adviseren enkel daken zonder isolatie voor open gebouwen en loodsen.

HOE BINNENIN HET GELUID BEPERKEN BIJ EEN METALEN DAK?

Bij hevige regen of hagel veroorzaakt een metalen dak soms wat geluidsoverlast. Om dit te beperken adviseren wij om een paneel te kiezen met minerale steenwol. Deze isolatie dempt enigzins het geluid. Is er geluidsoverlast van binnen door machines, dan stellen wij een geperforeerde steeldeck voor die het geluid absorbeert. Rockwool isolatie dempt het best het geluid van uw dak.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Metalen dak projecten in de kijker

HWV Facilities breekt daken af en renoveert deze met steeldeck en een nieuwe dakopbouw

Onderhoud van een epdm dak

Afbraak van 1.100 m2 productiehal te Oostrozebeke

Metalen daken

HWV Facilities brak in de zomer 2021 een platdak van 1.100 m2 uit tijdens productie. Telkens werd dezelfde dag het dak opnieuw verdicht met steeldeck, isolatie en epdm. De klant kon zo zijn productie verder garanderen zonder overlast.

Grijze EPDM dakbedekking plaatsen

Vernieuwen van 2.250 m2 steeldeck te Brugge

Metalen daken

Wij vernieuwen eind 2020 een Isocab metalen dak bij een voedingsproducent. De panelen werden snel en veilig vervangen tijdens een productiestop van een week. Nadien werd het dak terug verdicht met grijze EPDM dakbedekking.

Herstellen van metalen dak

Herstellen van metalen dak bij isolatie fabrikant te Waregem

Metalen daken

Voor een fabrikant van isolatie panelen herstelde HWV Facilities zomer 2021 diverse beschadigde metalen daken en goten door lekkage. Wij herstelden de lekken in de goten en daken met vloeibare EPDM en met EPDM flashing.