Onderhoud gebouwen, ontdek HWV Facilities

 

Onderhoud gebouwen

onderhoud-gebouwen-industrie

Van kleine herstelling, schilderwerk tot metselwerk en dit alles onder één dak zonder tussenpersonen

HWV Facilities voert zowel kleine herstellingswerken als drone inspecties uit bij het onderhoud van gebouwen. Zorgvuldig brengen wij de problemen in kaart en herstelling kan nadien snel volgen.

Is keuring van valbeveiliging wettelijk verplicht?

Wist u dat ankerpunten en levenslijnen wettelijk jaarlijks gekeurd dienen te worden? HWV Facilities voorziet het wettelijk jaarlijks onderhoud van valbeveiliging en levenslijnen.

Rope access voor werken op hoogte of besloten ruimte

Moeilijk bereikbare werken kunnen uitgevoerd worden met industriële touwtechnieken. Onze rope access medewerkers schilderen en monteren veilig in de hoogte of diepte.

Drone inspectie voor dak controle van gebouwen

Dak inspectie en dak controle op niet bereikbare daken gebeuren veilig via drone inspectie. Door inspectie met drones kunnen daken perfect in beeld gebracht worden.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Dak inspectie met drone of rope access

Visueel snel en veilig valbeveiliging en daken controleren met een drone inspectie vlucht of touwtechniek

drone-inspectie-voor-daken

Drone inspectie voor industrie

Onderhoud gebouwen

HWV Facilities controleert daken en installaties via een drone inspectie. Daken en gebouwen worden veilig en snel gecontroleerd. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen in de hoogte wordt alles scherp in beeld gebracht.

rope-access-touwtechnieken

Rope access

Onderhoud gebouwen

Moeilijk bereikbare werken op hoogte of in besloten ruimte kunnen via rope access veilig uitgevoerd worden. Industriële touwtechnieken op hoog niveau voor reinigingswerken en herstellingswerken op gevels en daken.

keuren-van-valbeveiliging

Valbeveiliging keuren

Onderhoud gebouwen

Wij voeren de keuring van valbeveiliging professioneel uit bij bedrijven. Het onderhoud en nazicht van valbeveiliging kent voor ons géén geheimen. Nadien ontvangt de klant een keuringsverslag.