Dakrenovatie door HWV Facilities

 

Dakrenovatie

dakrenovatie-plat-dak-en-hellend-dak

Dakrenovatie van industriële daken

HWV Facilities onderhoud en herstelt platte daken en hellende daken in de industrie. Laat uw dak waterdicht plaatsen met roofing en EPDM of met PVC dakbedekking.

Is het onderhoud en controle van een dak noodzakelijk?

Wenst u niet voor verrassingen te staan? Laat jaarlijks een dak controle en een dak onderhoud uitvoeren. Wist u dat bij vele dichting systemen de garantie vervalt indien uw dak niet jaarlijks werd onderhouden? Periodiek worden alle daken en dak afvoeren grondig gecontroleerd op verstopping of lekkage. Indien nodig worden kleine herstellingen uitgevoerd. Na de controle en het onderhoud ontvangt u een digitaal dossier met foto’s, analyse en advies.

Laat uw dak snel en waterdicht herstellen 24 op 24 uur

HWV Facilities, uw dakwerker herstelt waterdicht uw plat dak en metalen hellend dak in industrie. Dak reparaties ten gevolge van waterlekkage worden snel opgespoord en waterdicht hersteld. Wij hebben voor u een 24 op 24 uur service. HWV Facilities herstelt PVC dakbedekking, EPDM rubber daken, metalen daken en TPO dakbedekking zorgvuldig en vlamvrij door middel van warme lucht. Alle dakbedekkingen worden vakkundig waterdicht geplaatst met garantie.

Uw dak snel isoleren en waterdicht renoveren

HWV Facilities verdicht en vernieuwt als industrieel dakwerkers bedrijf uit Vlaanderen industriële daken op hoog niveau. Wij plaatsen EPDM daken, PVC dakbedekking, TPO dakbedekking en roofing daken. Uw dak kan gerenoveerd worden met witte EPDM, grijze EPDM of kunststof dakbedekking in PVC of TPO. Voor grotere platte daken wordt roofing gebrand bovenop het bestaand plat dak. Telkens wordt bij een dakrenovatie nagezien om bijkomend het dak te isoleren.

Projecten in de kijker

HWV Facilities renoveert sinds 4 generaties hellende en platte daken voor industrie met waterdichtheid garantie.

roofing-branden-op-dak

Roofing dakrenovatie van 11.000 m² te Izegem met 2 lagen bitumen roofing en isolatie

Dakrenovatie

Voor onze klant te Izegem renoveerde HWV Facilities 11.000 m² plat dak. Deze dakrenovatie werd uitgevoerd door op het bestaand roofing dak 10 cm isolatie te plaatsen en roofing te branden FM approved. Aansluitend werd het dak beveiligd met valbeveiliging tegen valgevaar.

witte-pvc-dakbedekking

Dakrenovatie van een PVC dak met kunststof dakbedekking van 1.400 m² te Ledegem

Dakrenovatie

Op een bestaand PVC dak te Ledegem plaatse HWV Facilities in de winter van 2020 een nieuwe PVC dakbedekking in het wit. In 4 dagen werd het gans het project vakkundig verdicht. Witte PVC dakbedekking biedt als voordeel de reflectering van de warmte.

epdm-dakbedekking-resitrix

Dakrenovatie van een fabriekshal met Resitrix-EPDM van 5.000 m² te Oostrozebeke

Dakrenovatie

Wij renoveerden voor onze klant te Oostrozebeke een 4 tal daken met Resitrix-EPDM. De bestaande daken werden afgebroken en bovenop de steeldeck en isolatie werd een laag EPDM folie gelijmd en naden gelast met warme lucht. Helder regenwater kan mits een extra alulon laag.

witte-tpo-dakbedekking

Dakrenovatie TPO dakbedekking van 7.500 m² voor nieuwbouw fabriek te Izegem

Dakrenovatie

Voor onze reguliere klant te Izegem werd een productiehal voorzien van TPO dakbedekking in het wit. De TPO werd verlijmd op 10 cm PIR isolatie van Unilin. De witte TPO dakfolie werd aan elkaar gelast met warme lucht. Witte kunststof dakbedekking reflecteert optimaal de warmte.