Gevelrenovatie voor industrie, ontdek HWV Facilities

 

Gevelrenovatie

Vernieuwen van gevel met sandwichpanelen

HWV Facilities renoveert industriële gevels en muren met sandwichpanelen en geïsoleerde panelen

Wij plaatsen nieuwe wandpanelen en gevelpanelen met isolatie snel en professioneel op uw bedrijfsgebouw. Ontdek onze gevelrenovatie werken voor industriële gebouwen en muren.

Zijn er subsidies voor het isoleren van buitengevels?

In Vlaanderen is deze premie of subsidie dakisolatie en gevelisolatie enkel voor woningen, appartementen of appartementsgebouwen die vóór 1-1-2006 werden aangesloten op het elektriciteitsnet. De isolatie van een nieuw aangebouwde constructie komt ook in aanmerking voor de isolatie subsidie. Wij helpen u graag bij de aanvraag van uw dakisolatie premie.

Hoe kan ik een subsidie voor isolatie aanvragen?

Voor de aanvraag van een subsidie isoleren van daken of gevels kunt u voor meer info terecht op de website van Vlaanderen of uw netbeheerder bv. Fluvius. Het isoleren van uw dak of gevel loont zeker de moeite gelet op de premie voor dakisolatie. U bespaart niet alleen extra energie kosten op uw factuur maar ontvangt onder voorwaarden nog een bijkomende subsidie voor dakisolatie.

Is isolatie in buitenmuren en gevels noodzakelijk?

Los van de isolatie premie of subsidie voor het isoleren van muren loont het steeds de moeite om buitengevels en muren extra te voorzien van isolatie. HWV Facilities isoleert de muren en daken van industriële gebouwen. Sandwichpanelen en isolatie panelen kunnen mooi en esthetisch voor een bestaande gevel of muur gemonteerd worden zonder extra afbraakwerken aan wanden en muren.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten van gevelrenovaties in industrie

HWV Facilities herstelt en vernieuwd industriële gevels met metalen isolatie platen zonder afbraakwerk. Gevels vormen zo een nieuwe hedendaagse look en zijn bovendien goed geïsoleerd.

Plaatsen van gevelpanelen

Gevelrenovatie met sandwichpanelen bij transportfirma te Gent

gevelrenovatie

HWV Facilities vernieuwde de voorgevel van een bestaande betonnen loods voor vrachtwagens te Gent. Om economische redenen werd enkel de voorkant van het gebouw voorzien van een zwarte hedendaagse geprofileerde sandwichpaneel met isolatie.

Vernieuwen van gevel met sandwichpanelen

Afbreken van topgevel en isoleren gevel te Izegem

Gevelrenovatie

Wij renoveerden te Izegem voor een decoratie fabrikant een gevel met geïsoleerde gevelplaten van het merk Kingspan. De bestaande betonnen niet geïsoleerde gevel werd zorgvuldig en veilig afgebroken en vervangen door gevelpanelen en maatwerk aluminium profielen.

Joris ide sandwichpaneel brandwerend

Verkoop van 650 m2 gevelpanelen met isolatie

Gevelrenovatie

HWV Facilities verkocht 650 m2 geïsoleerde gevelpanelen aan een bouwbedrijf te Brussel. Door onze grote afname van gevelpanelen was de doorverkoop voor de klant finaal interessanter dan de rechtstreekse aankoop van de isolatie panelen.