Maatwerk staal voor industrie, ontdek HWV Facilities

 

Maatwerk staal

Montage van een industriële constructie

Wij monteren snel en veilig maatwerk in staal in Vlaanderen

Hwv Facilities ontwerpt en fabriceert in eigen atelier maatwerk trappen en platforms in staal. De montage gebeurt vakkundig met oog voor detail en het veiligheidsaspect.

Van een 3D ontwerp tot industriële installatie

Bij maatwerk in staal gaan we voor een analyse ter plaatse langs bij de klant. Na de offerte volgt het ontwerp in 3D. Na goedkeuring van de klant gaan wij aan de slag. De fabricage gebeurt in ons atelier. Alles wordt eerst proef opgesteld vooraleer we de montage bij de klant ter plaatse uitvoeren.

Welke toepassingen in staal of inox worden ontworpen?

Wij werken hoofdzakelijk voor de industrie en zijn zowel voor ons maatwerk in staal actief in de recyclage industrie als in de voedingsindustrie met ons inox maatwerk. Bordestrappen, constructies, overstapbordessen en kooiladders in aluminium zijn onze bestsellers.

Wat houdt maatwerk in staal precies in?

HWV Facilities kan voor haar maatwerk in staal beroep doen op plooiwerk, laserwerk en laswerk. Voor iedere handeling met staal hebben wij de juiste mensen beschikbaar. Naast eigen ontwerp voeren wij ook aan bestaande metaal constructies of machines herstellingen en revisies uit.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Maatwerk staalprojecten in de kijker

HWV Facilities plaatst en monteert in Vlaanderen metalen golfplaten en daken voor industrie. Profielplaten en metalen platen worden professioneel met kraanwerk geplaatst bij een dakrenovatie.

Hwv Facilities metaalconstructies

Vervangen van een elevator bij recyclage bedrijf te Oostrozebeke

Maatwerk staal

Wij renoveerden begin 2021 een elevator voor houtafval te Oostrozebeke. Het vernieuwen van het maatwerk in staal gebeurde tijdens een stilstand. Extra aandacht werd besteed aan de veiligheid gelet op het brandgevaar tijdens het lassen en slijpen van het metaal.

Constructie werken uitvoeren aan machine

Renoveren silo betoncentrale te Izegem met maatwerk in staal

MAATWERK STAAL

Hwv Facilities renoveerde met maatwerk in staal eind 2020 een silo. Hiervoor werden er rope access technieken gebruikt om in de silo veilig te kunnen werken. De stalen platen werden verwijderd. Nieuwe metalen beplating op maat werden in de silo gelast.

Plaaten van maatwerk in staal

Maatwerk bordes in staal met kantellift voor opslagbedrijf te Avelgem

MAATWERK STAAL

HWV Facilities beveiligde begin 2020 een site met valbeveiliging. Op het eerste verdiep werd een kantelhekken geplaatst om goederen veilig naar beneden te zetten met een heftruck. Ook werd een tanktrap en bordes met maatwerk in staal geplaatst.