Dakrandbeveiliging noodzakelijk, contacteer HWV Facilities

 

Dakrandbeveiliging

Plaatsen van borstwering op plat dak

HWV Facilities plaatst tijdelijke en permanente dakrandbeveiliging op daken

Wij verkopen en monteren borstweringen, veiligheidsbalustrades en hekwerk op plat dak en schuin dak tegen valgevaar. Collectief steeds de beste valbeveiliging en valbescherming voor werken op hoogte.

Is dakrandbeveiliging wettelijk verplicht in België?

Bij werkzaamheden vanaf 2,5 meter hoogte bent u als opdrachtgever verplicht om uw medewerkers te beveiligen tegen valgevaar. Ook bij werken op lage hoogte dient u veiligheidsmaatregelen te nemen die het risico op valbeveiliging beperken. Collectieve beveiliging primeert boven de individuele beveiliging volgens KB 31/08/05 art. 6 paragraaf 4. Meer info omtrent wetgeving vindt u op website van valbeveiligingen.be.

Tijdelijk neerklapbaar hekwerk en borstwering voor daken

Voor tijdelijke werkzaamheden op het dak verkoopt HWV Facilities collectieve valbeveiliging. Nieuw in ons aanbod is de Quickfix van Eyecatcher safety. Deze tijdelijke valbeveiliging voor borstwering op daken is conform de wettelijke norm NBN EN 13374 en kan door één plaatser gemonteerd en gedemonteerd worden. Door zijn neerklapbare eigenschap is dit aluminium hekwerk esthetisch niet zichtbaar vanop het grondniveau.

Valbescherming met tijdelijke levenslijnen en ankerpunten op dak

De beste oplossing voor valbescherming op daken of machines is collectieve valbeveiliging. Echter is dit technisch soms niet mogelijk. Wij zoeken de meest veilige individuele oplossing tegen valgevaar. Een dakrandbeveiliging is naast een doorvalbeveiliging de eerste stap die dient ondernomen te worden vooraleer de werken op daken worden gestart. Wij analyseren daken en brengen gevaarlijkse situaties in kaart.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten van dakrandbeveiliging in de kijker

HWV Facilities verkoopt en plaats dakrandbeveiliging op daken over gans België. Snel en vakkundig voorzien wij uw dak van valbeveiliging en valbescherming tegen doorvalgevaar en dakrandgevaar.

Plaatsen van borstwering op dak

Verkoop van 2 kilometer borstwering voor dakrandbeveiliging te Wielsbeke

Dakrandbeveiliging

HWV Facilities verkocht zomer 2021 aan een laminaat fabrikant uit Wielsbeke twee kilometer hekwerk als dakrandbeveiliging. Na een opleiding plaatste het personeel van de klant de borstwering op de verschillende daken.

Plaatsen van borstwering op plat dak

Beveiliging van daken op de site Tupperware Europe te Aalst met dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging

HWV Facilities beveiligde de daken op de site van Tupperware met valbeveiliging. Als dakrandbeveiliging werd gekozen voor een combinatie van levenslijnen en borstwering met betongewichten op het dak.

Plaatsen veiligheidsnet lichtkoepels

Plaatsen van 1.850 meter dakrandbeveiliging op daken en koepels te Roeselare en Zele

Dakrandbeveiliging

In het kader veilig werken op hoogte beveiligde onze klant haar 2 sites met dakrandbeveiliging en doorvalbeveiliging. Door middel van levenslijnen, veiligheidsnetten en hekwerk werden alle daken aangepakt met valbescherming tegen valgevaar.