EPDM daken voor industriële gebouwen - HWV Facilities

 

EPDM daken

EPDM daken

Ontdek de voordelen van een EPDM dak

Houd de regen buiten en blijf droog met een rubberen dakbedekkingsysteem van HWV Facilities. Onze EPDM dakbedekkingssystemen zijn ontworpen om lang mee te gaan, zorgen voor helder regenwater en een proper dakoppervlak en bieden een volledig waterdichte garantie.

Welke EPDM liner moet ik kiezen?

EPDM liner zijn geschikt voor zowel dakbedekking als vijverafdichting. Controleer altijd of de liners gewapend of ongewapend zijn, wanneer u beslist over een dak uit een EPDM liner materiaal. Enkele van de merken die wij installeren zijn EPDM Resitrix, Firestone en EPDM Mastersystems; die allemaal een waterdichte garantie na de installatie bieden.

Hoeveel kost een EPDM dak op maat?

EPDM daken kunnen in één stuk gelegd worden voor een hele reeks verschillende dakvormen. Dit begint bij een betaalbare prijs per vierkante meter vanaf € 35 en zijn steeds 100% waterdicht. EPDM daken worden al meer dan 30 jaar in Vlaanderen geïnstalleerd en geven de klanten altijd een volledige gemoedsrust als het gaat om waterdichtheid of zorgen over dak lekken.

Wat zijn de voordelen van een wit of grijs EPDM dak?

Een zwarte EPDM dakbedekking is standaard. Witte dakverf geeft u de mogelijkheid om uw dak te whitewashen. Er zijn zowel witte als grijze EPDM dakbedekkingen bij ons bedrijf te koop. Met deze opties zorgen wij ervoor dat u de best mogelijke weerkaatsing van zonlicht of warmte krijgt. Wist u dat EPDM (Ethyleen Propyleen Diene Monomeer) daken zeer geschikt zijn om helder regenwater op te vangen? HWV Facilities is erkend plaatser van Resitrix EPDM en Mastersystems.

Hoe geld besparen op de reparatie van dakgoten?

Uw bestaande zinken of metalen dakgoten vernieuwen of waterdicht maken zonder ze uit te breken is gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het oppervlak te reinigen van vuil en puin, om nadien in één stuk een EPDM membraan overheen te leggen; de naden en hoeken worden met hete lucht gelast, zodat het steeds waterdicht wordt. U bespaart tijd, want er is geen extra materiaal nodig wanneer u dit proces uitvoert. Bovendien kunnen wij beschadigde EPDM daken in Vlaanderen snel en veilig waterdicht repareren.

Helder regenwater recuperatie met Resitrix EPDM, het kan

Al meer dan 30 jaar installeren wij Resitrix EPDM producten met regenwateropvangsystemen. De verkleuring van het water uit het membraan wordt opgelost door een extra Alulon coating of koolstoffilter te installeren. HWV Facilities installeert Alulon dakverf op reeds bestaande EPDM daken. Er zijn ook andere folies voor EPDM verkrijgbaar, voor een heldere waterdichting zonder een extra verflaag.

EPDM dak met 20 jaar garantie

Investeren in een nieuw EPDM dak is een gemakkelijke manier om een plat dak te renoveren, terwijl u 20 jaar lang een waterdichte garantie geniet. Neem contact op met HWV Facilities voor meer informatie over deze kosteneffectieve, duurzame en langdurige optie voor uw dakrenovatie.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

EPDM projecten in de kijker

EPDM dakbedekking uit één stuk is duurzaam en gaat lang mee, dus het is een investering die de moeite waard is. Vraag vandaag nog onmiddellijk een offerte aan!

EPDM daken - Renovatie dakbedekking 3000 m² productiehal te Zeebrugge met grijze EPDM liner

Renovatie dakbedekking 3000 m² productiehal te Zeebrugge met grijze EPDM liner

EPDM daken

In 2020 heeft HWV Facilities de grijze EPDM gerepareerd op een bestaand geïsoleerd dak in de haven van Zeebrugge. Het oude dak was losgekomen door de windbelasting. Het nieuwe EPDM dak werd grotendeels gelijmd, maar ook bevestigd met andere mechanische technieken.

EPDM daken - Plaatsen van 1.350 m² EPDM folie uit één stuk te Gent voor een bedrijfsvijver

Plaatsen van 1.350 m² EPDM folie uit één stuk te Gent voor een bedrijfsvijver

EPDM daken

Wij plaatsen voor een voedingsbedrijf een nieuwe 3D EPDM folie uit één stuk in hun bedrijfsvijver. De vijver werd leeg gemaakt en de oude witte PVC folie werd verwijderd. Ter plaatse werden 2 stukken van 675 m² EPDM gevulkaniseerd tot één folie. Op de plaatsing van de EPDM vijverfolie boden wij 20 jaar garantie aan.

EPDM daken - Plaatsen van 750 m² witte EPDM dakbedekking op het Smak te Gent

Plaatsen van 750 m² witte EPDM dakbedekking op het Smak te Gent

EPDM daken

Om de warmte te weerkaatsen plaatsen wij een witte EPDM dakbedekking. Zwarte EPDM daken en folie kunnen nadien ook perfect voorzien worden van een witte reflecterende dak coating. Ook voor zonnepanelen is een wit plat dak ideaal om het zonlicht te weerkaatsen. Wij plaatsten witte verf en waterdichte coatings op daken.