Valbeveiliging voor daken, ontdek HWV Facilities

 

Valbeveiliging

Valbeveiliging

Bescherm werknemers tegen vallen met valbeveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van valbeveiligingen. Ons doel is veiligheid bij het werken op hoogte. Wij streven ernaar onze klanten een veilige werkomgeving te bieden door alle soorten valbeveiliging aan te bieden.

Valbeveiliging - Tijdelijke valbeveiliging

Tijdelijke valbeveiliging

Valbeveiliging

Bij HWV Facilities leveren wij tijdelijke borstweringen en hekwerken voor valbeveiliging op daken. Wij bieden ook permanente leuningoplossingen op al uw daken.

Valbeveiliging - Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging

Valbeveiliging

HWV Facilities installeert veilige collectieve dakrandbeveiliging door ofwel hekwerken te gebruiken, ofwel borstweringen vrij op het dak te plaatsen.

Valbeveiliging - Collectieve valbeveiliging

Collectieve valbeveiliging

Valbeveiliging

Wij installeren veiligheidsnetten om vallen door dakramen en andere gevaarlijke openingen te voorkomen. Ons bedrijf biedt de beste bescherming die er is tegen gevaren op het dak, zoals vallen.

Valbeveiliging - Ankerpunten

Ankerpunten

Valbeveiliging

Ankerpunten zijn stukken persoonlijke beschermingsmiddelen die u beschermen tegen vallen wanneer ze gebruikt worden met een veiligheidsharnas en positioneringslijn of tijdelijke leeflijn.

Valbeveiliging - Levenslijnen

Levenslijnen

Valbeveiliging

Permanente leeflijnen en veiligheidslijnen voor daken, machines, en laadperrons. Levenslijnen mogen gebruikt worden op daken met meerdere personen.

Valbeveiliging - Borstwering

Borstwering

Valbeveiliging

Om u tegen dakvallen te beschermen, plaatsen wij hekken en borstweringen. Onze hekken hoeven niet jaarlijks gecontroleerd of onderhouden te worden - ze zijn duurzaam.