Valbeveiliging voor daken, ontdek HWV Facilities

 

Valbeveiliging

valbeveiliging

HWV Facilities monteert valbeveiliging en borstwering tegen valgevaar op het dak en machines

Vanaf 2,5 meter bij werken op hoogte dienen collectieve bijkomende valbeveiligingsmaatregelen getroffen te worden. Wij zijn de jarenlange specialist voor het plaatsen van valbeveiliging in België.

Plaatsen van valbescherming op dak

Tijdelijke valbeveiliging

Valbeveiliging

Wij verkopen tijdelijke borstwering en hekwerk voor valbeveiliging op daken. Ook voor een permanente balustrade op uw dak kunt u bij HWV Facilities terecht.

Plaatsen van borstwering op plat dak

Dakrandbeveiliging

Valbeveiliging

HWV Facilities plaatst veilig collectieve dakrandbeveiliging met hekwerk of borstwering vrij geplaatst op het dak of mechanisch bevestigd.

Plaatsen veiligheidsnet lichtkoepels

Collectieve valbeveiliging

Valbeveiliging

Wij plaatsen veiligheidsnet voor lichtkoepels en lichtstraten tegen doorvalgevaar. De beste collectieve valbeveiliging voor dakopeningen.

Plaatsen van ankerpunt plat dak

Ankerpunten

Valbeveiliging

Ankerpunten zijn persoonlijke beschermingsmiddelen die mits gebruikt van veiligheidsharnas en positioneringslijn of tijdelijke levenslijn gebruikt worden als valbeveiliging op daken.

levenslijn daken

Levenslijn

VALBEVEILIGING

Permanente levenslijnen en veiligheidslijnen voor daken, machines en laadstations voor vrachtwagens. De levenslijnen kunnen op daken gebruikt worden met meerdere personen.

Plaatsen van borstwering op dak

Borstwering

Valbeveiliging

Wij monteren collectieve valbeveiliging voor daken en gebouwen door het plaatsen van hekwerk en borstwering. Geen jaarlijks onderhoud voor hekwerk of keuring verplicht voor deze valbeveiliging.