Over HWV Facilities

 

Over ons

Facilitaire medewerkers in industrie

Veilig renoveren en onderhouden van uw industrieel gebouw of machine?

HWV Facilities is uw betrouwbare en professionele partner met meer dan 30 jaar ervaring in Vlaanderen.

Waar staan wij voor?

Veiligheid staat bij ons centraal en daar begint alles mee. Wij zijn actief in de bouwsector en de industrie. Dit betekent dat wij vrij flexibel en snel kunnen handelen. U als klant staat centraal in ons verhaal. Onze doelstelling is een tevreden klant met een lange termijn relatie. Voor minder gaan we niet.

Vakmensen met VCA attest

HWV Facilities werkt enkel met vakmensen die in het bezit zijn van minimum een basis VCA certificatie. Voor iedere activiteit hebben we gemotiveerde teams en medewerkers met een grote expertise en een jarenlange ervaring in hun vak domein. De juiste mensen op de juiste plaats is wat telt voor u als klant.

Uw probleem, onze uitdaging

Van kleine interventie tot totaalproject. We gaan altijd recht op ons doel af en laten ons beoordelen op onze resultaten. Niet voor niks zijn de meeste van onze klanten reeds 10 tal jaren vaste klant. Verwacht van HWV Facilities véél meer dan een hoofdaannemer of facilitaire dienstverlener, we zijn uw partner.

UW FACILITAIR PARTNER VOOR BEDRIJVEN 24 OP 24 UUR

Metaalconstructies en facilitaire diensten kennen voor ons géén geheimen meer. Jarenlang verzorgen wij als house contractor de facilitaire diensten binnen enkele grotere multinationals en maken wij metaalconstructies voor diverse toepassingen voor de industrie en de bouwsector.

VIER GENERATIES ERVARING IN DAKWERKEN EN GEVELWERKEN

En dat telt. Dé specialist voor industriële dakwerken en gevelwerken in Vlaanderen met jarenlange ervaring in de industriële sector. Onze klanten kiezen specifiek voor ons omwille van onze veilige aanpak tijdens de uitvoering van EPDM platte daken of de afbraak van asbest schuine daken.

Wij zijn de specialist in valbeveiliging voor België

Wij verkopen en installeren valbeveiliging en veiligheidssystemen met maximale bescherming tegen vallen bij het veilig werken op hoogte en daken, machines of gebouwen. Ook voor het veilig beklimmen van vrachtwagens en containers hebben wij meestal een valbeveiligingsoplossing.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon