Buitentrap met veiligheidsleuning en bordessen op maat voor industrie bij brandevacuatie

 

Buitentrap met veiligheidsleuning en bordessen op maat voor industrie bij brandevacuatie

Voor een veilige toegang of brandevacuatie op het dak plaatst HWV Facilities uit Izegem aluminium trappen voor industriële toepassingen. Deskundig worden deze buitentrappen op maat in alu of rvs gemaakt en gemonteerd zodoende bij een mogelijke brandevacuatie snel en veilig kan gevlucht worden.

Onze industriële trappen in metaal, aluminium of rvs zijn robust en bestend tegen weer en wind. Ook in een chemische omgeving kunnen wij kunststof trappen op maat leveren volgens uw wens of ontwerp.

Vaak worden deze trappen op maat in metaal verbonden met veiligheidsleuningen op het dak. Deze veiligheidsleuningen worden op de opstand gemonteerd of kunnen door middel van gewichten zonder doorboringen op het dak geplaatst worden. Zo kan er snel en veilig bij brand van daken of gebouwen geevancueerd worden. Om daken te verbinden monteren wij loopbruggen of overzet trappen op maat. Deze overzet trappen in aluminium worden vaak gebruikt op daken om brandmuren of leidingen veilig te beklimmen.

Metaalconstructies - Bordessen

Wenst u veilig rondom een koeler of machine te werken op hoogte, dan kan een bordes of werkplatform op maat met veiligheidsleuning de ideale en veilige manier zijn om uw technieken te onderhouden. Onze ingenieur komt ter plaatse voor de opmetingen. Nadien wordt alles driedimentioneel uitgetekend zodoende de klant een goed beeld krijgt van het werkplatform of bordes op maat.

Contacteer ons vrijblijvend nader voor een offerte bij vragen over brandevacutatie en vluchtwegen op daken en gebouwen

valbeveiliging voor beladen vrachtwagens.jpg
buitentrap voor brandevacuatie
Metaalconstructies - Bordessen
Metaalconstructies - Maatwerk aluminium
Borstwering - Plaatsen van neerklapbaar hekwerk op burelen te Antwerpen