Facility management op hoog niveau

 

Facility management veel meer dan het facilitair management of onderhoud van industriële gebouwen.

Eén aanspreekpunt voor het algemeen facilitair management en onderhoud van gebouwen met als hoofddoel de beheerskosten te reduceren van gebouwen, daken en installaties zodoende deze langdurig hun waarde behouden na het nodige onderhoud.

Wist je dat wij met HWV Facilities overal actief zijn in België, Nederland en Noord Frankrijk en onze facilitaire diensten verschillende taken omvatten? Hoofdzakelijk treden wij op als hoofdaannemer bij onze industriële klanten.

Onze facilitaire diensten omvatten naast het onderhoud van industriële gebouwen en daken ook andere industriële diensten zoals onder andere:

1. Asbest daken vervangen en renoveren

Met HWV Facilities vervangen wij jaarlijks een 50.000 m2 asbest daken over Vlaanderen en vervangen deze door sandwichpanelen metalen daken van het merk Kingspan, Joris Ide of Rex. Vakkundig worden de bestaande asbest houdende golfplaten verwijderd en vervangen door geïsoleerde metalen dakpanelen. Ons plan van aanpak bestaat erin om in een zo kort mogelijke uitvoeringstermijn de asbest daken te verwijderen en te vervangen zonder dat de klant er enige last van heeft. Als erkend bedrijf voor het verwijderen van asbest daken en asbest houdende golfplaten helpen wij u graag verder met de aanvraag van alle premies die actueel kunnen oplopen tot 12 euro per m2 indien u nl. asbest daken verwijderd en conform isoleert.

2. Valbeveiliging

HWV Facilities is de marktleider in Vlaanderen op het gebied van valbeveiliging op daken, gebouwen en machines. Naast het plaatsen van levenslijnen en ankerpunten op daken monteren wij snel en vakkundig collectief hekwerk ter bescherming van valgevaar ter hoogte van dakranden. Hetzelfde hekwerk of veiligheid balustrade wordt tevens gebruikt tegen doorvalbescherming ter hoogte van koepels en lichtstraten. Voor België is HWV Facilities de verdeler van valbeveiliging van het merk Eyecatcher Safety. Daarnaast zijn we erkend keurder van valbeveiliging. Voor de jaarlijkse keuring, herstelling of onderhoud van uw levenslijnen en ankerpunten of kooiladders kunt u steeds bij ons terecht.

3. Ingeneering en metaal constructie op maat

Om onze industriële klanten te ontlasten en één aanspreekpunt aan te bieden, zijn wij als facilitair bedrijf de partner bij uitstek voor constructie werken metaal, aluminium en rvs. Onze plan van aanpak bestaat erin om tijdens het ganse traject onze industriële klant te ontlasten. Wij verzorgen van opmeting naast het uittekenen van ontwerp in 3D ook de fabricage en montage door onze eigen professionele installateurs. Voor industriële trappen, bordessen, kleine metaal constructies op maat kunt u bij HWV Facilities steeds terecht. Met meer dan 20 jaar ervaring in de metaalconstructie en onderhoud van machines zijn we trots onze vaste klanten hierin te ondersteunen.

Herstellen van metalen dak

4. Onderhoud gebouwen, daken en machines

Naast het jaarlijks onderhoud van daken, het onderhoud van gebouwen en bedrijfsterreinen is HWV als facility management bedrijf ook actief voor het onderhoud van machines. Zowel tijdens het productie proces als de periodieke stilstanden voeren wij mechanisch onderhoud uit van uw machines of productie lijnen. Wij zijn zowel actief in de zware industrie zoals recyclage, betoncentrales, enz. als in de voedingsindustrie en tal van andere industriële sectoren.

5. Onderhoud en renovatie van industriële platte daken

Reeds 4 generaties ervaring in platte daken telt. Als één van de eerste bedrijven in Vlaanderen was HWV Facilities een erkend gecertificeerde plaatser van epdm. Voor onze industriële klanten onderhouden en renoveren wij hun platte daken met roofing, tpo, pvc of epdm. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klanten helpen bij het isoleren van platte daken of het plaatsen van een warmte werende coating op hun industriële platte daken. Wij plaatsen looppaden en loopvloeren op maat op daken rond koelers of andere technieken op daken. Industriële platte daken en hellende daken kennen voor ons als facility bedrijf géén geheimen meer. Of het nu gaat om een dakrenovatie met vloeibare dichting of het plaatsen van een vuur- en vlamvrij dak in industrie, HWV Facilities helpt u graag verder.

mobiele valbeveiliging voor vrachtwagens
valbeveiliging voor beladen vrachtwagens.jpg
looppaden in kunststof
Trekproef valbeveiliging
Collectieve valbeveiliging: keuring valbeveiliging