De voordelen van één facilitaire aannemer van vloer tot dak

 

De voordelen van één facilitaire aannemer van vloer tot dak.

In de dynamische wereld van de industrie is efficiëntie en effectiviteit van cruciaal belang voor al uw industriële gebouwen. Een van de strategieën die steeds meer aandacht krijgt, is het inschakelen van één facilitaire aannemer voor een breed scala aan diensten, van vloer tot dak. Laat dit nu echt de specialiteit zijn waar HWV Facilities voor haar industriële klanten meer uitpakt.

Met HWV Facilities beschikken wij over dakwerkers, valbeveiligingsspecialisten, schrijnwerkers, metaalbewerkers, onderhoudspersoneel, schilders, vloerders en metselaars. Van vloer tot dak helpen wij graag onze industriële klanten met de renovatie en het onderhoud van hun gebouwen, zowel binnenin als buiten.

We plaatsen graag enkele projecten van deze maand in de kijker.

Inrichting van kantoorruimtes van vloer tot plafond bij Deceuninck Plastics.
Onze reguliere klant Deceuninck plastics, marktleider in pvc ramen en deuren koos HWV Facilities voor de renovatie van enkele bedrijfsruimtes in hun industrieel gebouw te Diksmuide. In november 2023 plaatsen wij nieuwe vloeren, wanden, ramen, plafonds, deuren en airco’s. Het grote voordeel voor onze klant was dat er slechts één aanspreekpunt was om alles vlekkeloos en binnen de vooropgestelde termijn te laten uitvoeren. Slechts één factuur en één oplevering bespaarden de klant een hoop tijd.

facilitaire werken

Renovatie van een labo en buitenschil van een bedrijfsgebouw te Gent Zeehaven.
Klant Dynea Resins, onderdeel van Unilin koos voor de binnen afwerking van het labo en het bekleden van de gevels van haar bedrijfsgebouw voor HWV Facilities. In november 2023 werden muren, deuren en de gevel vakkundig afgewerkt.

Onze klanten waren alvast overtuigd over de aangeboden facilitaire werken en slechts één aanspreekpunt voor de opvolging van deze industriële facilitaire werkzaamheden. Wat zijn nu precies de voordelen van deze geïntegreerde aanpak?

facilitaire werken aan gevel

Hieronder duiken we dieper in op de voordelen van het centraliseren van uw facilitaire behoeften voor al uw industriële gebouwen.

 1. Kostenbesparing
Door te kiezen voor één facilitaire aannemer als HWV Facilities kunt u profiteren van schaalvoordelen. In plaats van meerdere leveranciers te beheren, consolideert u uw dienstverlening onder één dak, wat leidt tot efficiëntere kostenbeheersing en mogelijke korting op bulkcontracten.

2. Efficiëntie en coördinatie
Met één aannemer als centraal aanspreekpunt, wordt de coördinatie van verschillende diensten aanzienlijk vereenvoudigd. Dit zorgt voor een soepelere uitvoering, minder administratieve rompslomp en een betere afstemming tussen verschillende projecten en onderhoudstaken.

3. Kwaliteitsborging
Een geïntegreerde aanpak betekent ook consistentie in de kwaliteit van dienstverlening. U kunt vertrouwen op een uniforme standaard van uitvoering, wat resulteert in betere resultaten en minder operationele complicaties.

4. Risicobeheersing
Het beheren van meerdere leveranciers brengt inherente risico's met zich mee, zoals inconsistentie, miscommunicatie en vertragingen. Door te kiezen voor één facilitaire aannemer vermindert u deze risico's aanzienlijk en creëert u een gestroomlijnde operationele omgeving.

5. Focus op core business
Door het uitbesteden van facilitaire diensten aan een enkele aannemer kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten. Dit maximaliseert uw operationele efficiëntie en stelt u in staat om uw middelen en energie te richten op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

6. Innovatie en expertise
Een gerenommeerde facilitaire aannemer brengt een schat aan expertise en innovatieve oplossingen naar de tafel. Door gebruik te maken van hun kennis en ervaring, kunt u profiteren van geavanceerde technieken en best practices die uw operationele prestaties kunnen verbeteren.

Conclusie:
Het inschakelen van één facilitaire aannemer als HWV Facilities voor uw industriële behoeften, van vloer tot dak, biedt een scala aan voordelen die de operationele efficiëntie, kostenbeheersing en kwaliteitsborging kunnen versterken. Door te kiezen voor deze geïntegreerde aanpak, positioneert u uw organisatie voor succes in een competitieve markt, terwijl u zich concentreert op wat echt belangrijk is: het laten groeien en bloeien van uw kernactiviteiten. Contacteer ons vrijblijvend nader voor een offerte of analyse.