Plaatsen van geberit pluvia regenwaterafvoeren

 

Pvc afvoeren en PE onderdruk pluvia plaatsen in industrie

geberit pluvia systeem hemelwater

Vervang uw pvc afvoeren en plaats een pluvia PE onderdruksysteem van Geberit voor de snelle afvoer van regenwater

HWV Facilities vervangt en installeert pvc waterafvoeren en pluvia onderdruksystemen in PE van het merk Geberit.

Welke voordelen bieden dakgoten en regenpijpen in pvc of pe?

Pvc afvoeren en buizen hebben als voordeel dat deze snel en goedkoop vervangen of geplaatst worden. HWV Facilities plaatst pvc buizen enkel voor industriële gebouwen. Een pe buis of polyethyleen is zeer sterk en chemisch bestendig, geschikt voor vele industriële toepassingen. Polypropeen buizen zijn tevens zwart van kleur maar zijn minder hard. Vaak wordt PP of polypropeen aan elkaar gesloten met dichtingsring terwijl PE gelast wordt door middel van een electromof of warme las. HWV Facilities plaatst PE, PVC en PP van het merk Geberit, Wavin en Dyka.

Plaatsen van pluvia systemen van Geberit voor een snelle hemelwaterafvoer.

Waar gravitaire afwatering van regeenwater niet mogelijk is, kan een onderdruksysteem zoals een pluvia van Geberit de ideale oplossing zijn om grote dakoppervlakken snel te laten afwateren zonder bijkomende grondwerken uit te voeren. Door het vacuum systeem wordt het regenwater snel als het ware weg gezogen van het platdak. HWV Facilities plaatst regenwater onderdruksystemen van Wavin en Geberit voor industriële toepassingen. Voor industriële daken is het plaatsen van een geberit onderdruksysteem in pe de snelste en beste manier voor de afvoer van regenwater zonder onnodige kosten aan structuur of grond.

Waarom kiezen voor een Pluvia onderdruksysteem voor het snel afvoeren van regenwater?

Om snel hemelwater van het dak af te voeren is een pluvia of wavin onderdruksysteem de ideale oplossing. Dankzij minder afvoeren of trechters die een hoge afvoercapaciteit aankunnen kan er via horizontale leidingen onder het dak of platfond zonder afschot snel water afgevoerd worden naar de riolering. Onnodige grondwerken zijn hier niet noodzakelijk om aan te sluiten. Via één of meerdere aftakkingen kunt u de riolering snel bereiken. Binnenin kunnen deze waterafvoeren bijkomend geïsolleerd worden of voorzien worden van akoestische isolatie.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Vernieuw uw bestaande pvc goten en pvc afvoeren snel en vakkundig

HWV Facilities is uw dakspecialist voor het vervangen van metalen en kunststof goten en afvoeren

pluvia onderdruk systeem

Plaatsen van 700 lm geberit pluvia systeem bij COP te Izegem

Onderhoud gebouwen

HWV Facilities verving snel in de productie de bestaande gravitaire afvoeren voor hemelwater door een onderdruksysteem van het merk Geberit pluvia. Dit project nam slechts zonder hinder enkele weken in beslag. Vakkundig werden de tapbuizen op het platdak vervangen door pluvia trechters.

pluvia geberit ondersysteem voor regenwater

Plaatsen van pluvia hemelwaterafvoersysteem voor de nieuwe Albert Heyn te Deinze

Onderhoud gebouwen

Voor de nieuwe AH vestiging te Deinze werd gekozen voor een snelle afvoer van regenwater voor een onderdruksysteem in pe van het merk Geberit pluvia. Dit project werd in 3 dagen uitgevoerd zodoende het hemelwater snel zonder onnodige graaf en grondwerken zijn weg vond naar de riolering.

geberit pluvia systeem hemelwater

Renovatie oude brouwerij Ginder Ale tot appartementen

Onderhoud gebouwen

Voor de nieuwbouw appartementen en de bestaande ombouw van de oude brouwerij Martinas Ginder Ale te Merchtem voerde HWV een totale renovatie uit van de bestaande regenwaterafvoeren. Op alle daken en verdiepen werd een pluvia systeem geplaatst in kokers voorzien van akoestische isolatie.