Lichtkoepels voor industriële daken, ontdek HWV Facilities

 

Lichtkoepels

Plaatsen van een lichtkoepel op een plat dak

Vervang uw lichtkoepel plat dak of dakkoepel voor schuin dak door hoog rendement isolerende lichtkoepels

HWV Facilities verkoopt en monteert skylux koepels en velux lichtkoepels voor plat dak. Is uw lichtkoepel kapot, dan vervangen wij deze snel door een nieuwe dakkoepel of een dakraam plat dak.

Wat is het verschil tussen polycarbonaat en acrylaat?

Een acylaat lichtkoepel is zo wie zo vele malen sterker en lichter dan glas en beschermt beter tegen UV-licht. Een polycarbonaat dakkoepel is zo goed als onbreekbaar en is tevens UV-bestendig. De polycarbonaat koepel of pantserkoepel genoemd is herkenbaar aan zijn rode draaidoppen en is slagvast. HWV Facilities plaatst en verkoopt vaak Skylux dakkoepels en opstanden in alle formaten.

Wat houdt een RWA koepel precies in en is deze wettelijk verplicht?

Voor trappenhallen is o.a. een Skymax CE rookkoepel een voorwaarde om aan de rook en warmte afvoervoorwaarden te voldoen. Deze elektrisch opengaande koepel biedt ook een toegang tot het dak en is CE gekeurd volgens de EN12101-2 normering. Wij verkopen of plaatsen de rookkoepel compleet met sturingscentrale en prioritaire schakelaar voor de aansturing van het RWA systeem.

Welke soorten lichtkoepels bestaan er voor daken?

Er zijn verschillende modellen van rond, vierkant tot rechthoek in alle formaten al dan niet vast of opendraaiend. Wij verkopen of plaatsen ook de bijhorende geïsoleerde koepel opstand of andere accessoires zoals muggengazen en gordijnen. Het waterdicht aanwerken van de koepel bij nieuwbouw of renovatie gebeurt professioneel en aansluitend door onze dakwerker voor platte daken.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten van lichtkoepels in de kijker

HWV Facilities verkoopt en plaatst lichtkoepels in België voor industriële toepassingen. Dakkoepels worden professioneel vervangen door anti inbraak koepels of anti doorvalkoepels.

Plaatsen van een lichtkoepel op dak

Vernieuwen van 15 polycarbonaat anti inbraak koepels op dak te Izegem

lichtkoepels

HWV Facilities plaatste in winter 2019 te Izegem 15 lichtkoepels en geïsoleerde opstanden ter vervanging van de versleten dakkoepels. De klant koos voor anti inbraak koepels met anti doorvalbescherming. Alle bestaande dak openingen werden behouden en in één dag werden de dakopstanden opnieuw waterdicht afgewerkt.

Plaatsen van een lichtkoepel plat dak

Plaatsen van opendraaiende koepels en lichtstraten voor daken

lichtkoepels

Wij plaatsen en verkopen opendraaiende acrylaat en polycarbonaat lichtkoepels op daken. Ook vlakke dakvensters geschikt voor plat dak en hellend dak worden door HWV Facilities vakkundig en snel over gans België geplaatst. Voor het vervangen van uw opstand en koepel bent u bij ons aan het juiste adres.

Plaatsen van een rook warmte afvoer koepel

Monteren van een RWA rookkoepel boven traphal burelen

Lichtkoepels

Voor een kantoorruimte in Kortrijk monteerde HWV Facilities 2 rook warmte afvoer koepels boven de traphal. Deze opendraaiende rookkoepels met bijhorende geïsoleerde koepelopstanden werden waterdicht met roofing ingewerkt. De centrale en de noodknop werden mee geleverd en geplaatst door de klant.