Gevelbekleding platen voor industrie, ontdek HWV Facilities

 

Gevelbekleding platen

Plaatsen van dakplaten met isolatie

HWV Facilities plaatst gevelpanelen en gevelbekledingen in metaal over gans Vlaanderen

Wij plaatsen metalen gevelpanelen en isolerende gevelpanelen voor buitenmuren en wanden. De gevelplaten met of zonder isolatie worden snel en professioneel gemonteerd binnen uw bedrijf.

Waarom kiezen voor gevelpanelen met isolatie?

De snelste en goedkoopste manier om uw gevel te renoveren is kiezen voor een gevelbekleding met isolatie gevelplaten. Alle kleuren en profileringen zijn mogelijk om een esthetisch mooi geheel te vormen. HWV Facilities plaatst en verkoopt goedkoop en snel gevelbekleding platen voor industriële toepassingen over gans Vlaanderen.

Wat is het verschil tussen een kingspan en joris ide paneel?

Net zoals Isocab is ook Joris Ide onderdeel van Kingspan. Het Kingspan paneel heeft als voordeel de gepatenteerde Quadcore technologie, met mogelijkheid tot 40 jaar garantie op het sandwichpaneel. Joris Ide heeft met zijn ecopaneel een budgetvriendelijke oplossing voor dakrenovatie met dakpanelen.

Verwijderen van chroom-6 metalen gevelpanelen en daken

HWV Facilities verwijdert naast asbest daken ook chroom-6 gevels en daken. Typisch voor chroom-6 aanwezig in onder andere verf voor gevel en dak is de afschilfering. Aan de hand van een chroom-6 test gaan wij na of het wel degelijk schadelijk is. Indien positief worden daken of gevels veilig en vakkundig gerenoveerd door ons.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten van gevelbekleding platen in de kijker

HWV Facilities verkoopt en monteert gevelbekleding platen in België voor industriële toepassingen. Snel en vakkundig worden gevels bekleed met sandwichpanelen.

Chroom 6 verf onderzoek gevel en dak

Verwijderen van chroom-6 gevelpanelen en vervangen door sandwichpanelen te Gent

gevelbekleding platen

HWV Facilities verving in winter 2019 een 960 m2 chroom-6 gevelwand en dakplaten te Gent. Veilig en met de nodige voorzorg werd de bestaande gevelpanelen en Eternit golfplaten verwijderd. Alle werkzaamheden vielen onder de éénvoudige handelingen methodiek.

Plaatsen van gevelpanelen

Plaatsen van 300 m2 geluidsisolerende gevelbekleding met akoestische isolatie

Gevelbekleding platen

HWV Facilities plaatste voor een recyclage bedrijf te Oostrozebeke een geluidsisolatie muur met gevelpanelen voor haar productiehal. De geluidsisolerende wand dempt het geluid van de machines. Tevens werd de akoestische gevelbekleding voorzien van een FM approval goedkeuring.

Joris ide sandwichpaneel brandwerend

Plaatsen van een gevelbekleding met geluidsisolatie te Zeebrugge

Gevelbekleding platen

Voor een glasfabrikant plaatsen wij een geluidsisolerende wand om lawaaihinder te voorkomen. De geluidsisolatie panelen bestonden uit een metalen geperforeerd paneel waarin steenwol akoestische isolatie aanwezig was. Ook werd de bestaand constructie verstevigd tegen windbelasting.