Sandwichpanelen door HWV Facilities

 

Sandwichpanelen

sand wichpanelen voor dak

Sandwichpanelen en ecopanelen voor uw dak

HWV Facilities plaatst metalen daken met geïsoleerde sandwichpanelen en sandwich dakplaten. Wij helpen u graag bij het aanvragen van uw isolatie premie of renovatie subsidie na uitvoering.

Premie dakisolatie en subsidie isoleren voor ondernemingen

Laat professioneel uw hellend metalen dak vernieuwen en kom in aanmerking voor een subsidie of een premie van € 4 per m². De werken en isolatie dienen door een erkend aannemer uitgevoerd te worden voor 31 december 2022 en de R-waarde > 4,5 m² KW. Meer info vindt u op de website van fluvius.be. HWV Facilities helpt bedrijven bij het aanvragen van deze dak isolatiepremie of subsidie bij het isoleren van het dak.

Wat zijn sandwichpanelen voor een plat dak of hellend dak?

Dakpanelen met isolatie zijn geïsoleerde metalen dakplaten met een isolatie laag bestaande uit PIR of Rockwool isolatie. De sandwichpanelen bestaan uit 2 lagen metalen platen met afwerking en profilering naar keuze. Dakpanelen met isolatie hebben een levensduur tot 40 jaar. HWV Facilities plaatst metalen dakbedekking met sandwichpanelen van Kingspan en met Joris Ide dakpanelen.

Welk sandwichpaneel of ecopaneel kiezen voor daken?

Vooraleer men sandwichpanelen of ecopanelen op een plat dak of een hellend dak plaatst, dient de aannemer de sterkte van de draagstructuur te controleren. Sandwich dakplaten hebben afhankelijk van hun dikte en isolatie type een verschillend gewicht per m². HWV Facilities helpt bedrijven en klant bij een analyse ter plaatse om de juiste keuze van het isolatie dakpaneel te bepalen.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

Projecten in de kijker

HWV Facilities plaatst sandwichpanelen op daken met PIR en Rockwool isolatie kern.

eco dakpaneel

Sandwichpanelen dakrenovatie 1.400 m² te Ooigem

Sandwichpanelen

Voor een reguliere klant verving HWV Facilities 1.400 m² bestaande sandwichpanelen door nieuwe Kingspan sandwichpanelen. Tevens werden alle goten vernieuwd met EPDM.

sandwichpaneel joris ide fm approved

Brandwerende Joris Ide sandwichpanelen FM approval

Sandwichpanelen

Voor onze vaste klant in Oostrozebeke monteerde HWV Facilities 300 m² snel en veilig brandwerende isolatie dakpanelen met Rockwool isolatie FM approved met een sterke brandvertragende weerstand als extra troef.

metalen dakpanelen plaatsen

Metalen dakpanelen met HPS coating 700 m² te Gent

Sandwichpanelen

In de haven van Gent vernieuwde HWV Facilities 700 m² metalen dakpanelen met beschermde extra hps coating van het merk Joris Ide. Dit type staalplaat is geschikt voor metalen daken in chemische omgevingen.