EPDM dakbedekking voor industriële daken, ontdek HWV Facilities

 

EPDM daken

EPDM daken door HWV Facilities

EPDM dakbedekking voor uw plat dak

HWV Facilities renoveert en vernieuwt platte daken met rubber dakbedekking. Wij plaatsen witte EPDM en grijze EPDM met helder regenwater recuperatie en een levensverwachting van meer dan 50 jaar.

Welke EPDM folie kiezen voor dak of vijver?

Epdm folie is zowel geschikt voor dakbedekking als vijverdichting. EPDM vijverfolie dient vrij te zijn van toxische stoffen voor vissen. Let bij de keuze van dakbedekking in EPDM altijd op of de folie gewapend of niet gewapend is. Wij plaatsen EPDM Resitrix, Firestone en EPDM Mastersystems dakbedekking met garantie.

Hoeveel kost een epdm op maat voor uw dak?

Epdm dakbedekking kan perfect uit één stuk in 3D geplaatst worden bij een éénvoudige dakvorm. De kostprijs per m2 start vanaf € 35 exclusief btw en randafwerking. Wij plaatsen reeds meer dan 30 jaar epdm daken in Vlaanderen, steeds onder waterdichte garantie. Epdm daken kunnen perfect vlamvrij en veilig hersteld worden.

Ontdek de voordelen van witte EPDM of grijze EPDM

EPDM dakbedekking is standaard in kleur zwart. U kan nadien uw dak witten met witte dakverf. Wij plaatsen witte EPDM dakbedekking of grijze EPDM folie. Deze EPDM dakbedekkingen met regenwater recuperatie, reflecteren beter de zon en warmte. Wij zijn erkend plaatser van Resitrix EPDM en Mastersystems.

Prefab trap plaatsen voor EPDM zwemvijvers

HWV Facilities levert prefab trappen voor EPDM zwemvijvers in gans België. Keuze is er tussen een zwarte standaard prefab trap, een hoektrap of bordestrap voor zwemvijvers. De breedte is steeds 75 cm en hoogtes zijn verkrijgbaar in 80 cm of 100 cm en 120 cm. Prijzen starten vanaf € 675 exclusief btw. Wij werken voor zwemvijvers met 3D EPDM uit 1 stuk.

EPDM Dakbedekking voor goten en plat dak plaatsen

Uw bestaande zinken of metalen goten waterdicht renoveren of herstellen zonder uit te breken kan perfect. Wij plaatsen de EPDM folie uit één stuk in uw goot en lassen de naden en hoeken met warme lucht tot één waterdicht geheel. Dit bespaart heel wat extra kosten zonder afbraak van de bestaande dakgoot. Wij herstellen snel alle EPDM daken in Vlaanderen.

Resitrix EPDM met helder regenwater recuperatie

Wij plaatsen reeds meer dan 30 jaar Resitrix EPDM met helder regenwater recuperatie. De EPDM dakbedekking Resitrix verkleurt nadien het regenwater. Dit kan perfect opgelost worden met een extra alulon coating of koolstoffilter. HWV Facilities plaatst alulon dakverf op EPDM daken. Andere EPDM folies bieden zonder bijkomende coating wel helder regenwater aan.

Referentie Ferro Referentie Unilin Referentie zna Referentie TVH Referentie Engie Referentie Decathlon

EPDM projecten in de kijker

HWV Facilities renoveert en isoleert platte daken in rubber dakbedekking. Ontdek de vele voordelen van een plat dak in epdm uit één stuk.

Grijze EPDM dakbedekking plaatsen

Renovatie dakbedekking 3000 m2 productiehal te Zeebrugge met grijze EPDM

EPDM daken

In de zomer 2020 plaatse HWV Facilities grijze EPDM gelijmd op een bestaand geïsoleerd dak in de haven van Zeebrugge. Door windbelasting was de bestaande dakbedekking los gekomen. De EPDM dakbedekking werd deels gelijmd en gedeeltelijk mechanisch bevestigd. De naden werden gelast en verdicht met warme lucht.

Plaatsen van EPDM vijverfolie uit één stuk

Plaatsen van 1.350 m2 EPDM folie uit één stuk te Gent voor bedrijfsvijver

EPDM daken

Wij plaatsen voor een voedingsbedrijf een nieuwe 3D EPDM folie uit één stuk in hun bedrijfsvijver. De vijver werd leeg gemaakt en de oude witte PVC folie werd eerst verwijderd. Ter plaatse werden 2 stukken van 675 m2 EPDM gevulcaniseerd tot één folie. Op de plaatsing van de EPDM vijverfolie boden wij 20 jaar garantie aan.

Plaatsen van een prefab trap voor zwemvijvers

Prefab trap voor zwemvijvers

EPDM daken

HWV Facilities levert zwarte prefab trappen voor zwemvijvers en zwembaden. De trappen kunnen perfect zelf geplaatst worden indien de vijver gevuld is met water. De PE trap is voorzien van een onzichtbaar luik waar er gewichten binnenin kunnen geplaatst worden. Prijzen starten vanaf € 675 exclusief btw en verzending. Ook prefab hoektrappen en bordes trappen zijn leverbaar.

Dak witten met witte coating

Plaatsen van 750 m2 witte EPDM dakbedekking op het Smak te Gent

EPDM daken

Om de warmte te weerkaatsen plaatsen wij een witte EPDM dakbedekking. Zwarte EPDM daken en folie kunnen nadien ook perfect voorzien worden van een witte reflecterende dak coating. Ook voor zonnepanelen is een wit plat dak ideaal om het zonlicht te weerkaatsen. Wij plaatsten witte verf en coating op daken.